Dentiss Logo

VESTA 32. Asistan Temel Eğitimi’ni Başarıyla Düzenledi

Diş hekimi yardımcı personelleri, VESTA – Vestiyer Akademi’nin yeni seminerinde bir araya geldi. 15-16 Şubat tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Otel’de düzenlenen eğitim VESTA Eğitim Koordinatörü Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verildi.
04.03.2014       18.22.00
2007 yılından bu yana yapılan Yardımcı Personel Temel Eğitim Semineri büyük ilgi görüyor. Diş hekimliği kliniğinin önemli unsurlarından yardımcı personeller için organize edilen eğitime İstanbul, Muğla, Gaziantep, Yalova, Adana, Ankara, Mersin, Isparta gibi illerden asistanlar katıldı. 32’nci kez gerçekleştirilen eğitim seminerinde yardımcı personelin rolü, diş hekimi muayenehanesinin işlevi, dişin anatomisi, diş hekimliğinde tedavi dalları, dişlerle ilgili kullanılan terimler, hasta kayıtları, kullanılan temel alet, cihaz ve sarf malzemeleri, hekim-yardım personel senkronize çalışması, anestezi, ilkyardım, ofis yönetimi gibi konu başlıkları ele alındı.

Yardımcı personellerin bilgi, birikim ve mesleki bilinçlerini üst safhalara taşımak ve gündelik çalışmalarında katkıda bulunmak amacıyla yapılan eğitime teorik bilgilerle birlikte uygulamalı konular da eşlik etti. Dt. Mustafa Bekerecioğlu’nun detaylı ve önemli bilgi aktarımları ile geçen iki tam günlük eğitimde katılımcılar rahat ve eğlenceli bir ortamda enformasyon ve deneyim sahibi oldu.

VESTA’nın yardımcı personeller için bugüne kadar düzenlediği onlarca eğitime, sempozyuma, seminere Türkiye genelinde yüzlerce asistanın yanı sıra yurt dışından da katılım oluyor. VESTA, yardımcı personellere alanlarında önemli edinimler kazandırmak amacıyla etkinliklerini sürdürüyor. 

Katılımcı Yorumları:

Seda Uçar (Yalova): Bence eğitim, daha fazla güne yayılabilirdi. Bu eğitimden o kadar çok keyif aldım ki daha uzun süreli birçok eğitimin olmasını istiyorum. İyi ki varsınız. Dt. Mustafa Bekerecioğlu’na bize bu eğitimleri verdiği için çok teşekkür ediyorum.
 
Ceyda Çalışkan (Ankara): İlk defa eğitime katılıyorum. Ortam harika ve dersler çok iyi, çok verimli geçti Mustafa hocamız sayesinde. Hocamıza ve Vestiyer Yayın Grubu'na çok teşekkürler.
 
Şenel Akdamar (Adana): İyi ki İstanbul’a gelmişim diyorum. Mustafa Hocamız harikaydı. Bilmediğimiz ve yanlış bildiğimiz birçok şeyi onun sayesinde öğrendik. Katkılarınız için çok teşekkür ediyorum.
 
Mine Tanrıkulu (Gaziantep): Daha önce de çeşitli eğitimlere katılmıştım; ama bu eğitim için söyleyeceğim tek şey var: Daha iyisi olamazdı. Tek kelime ile mükemmel.
 

  

  

  

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.