Dentiss Logo

VESTA, Asistanlara Özel İmplant ve Cerrahi Eğitimi Gerçekleştirdi

 VESTA – Vestiyer Akademi, diş hekimliği yardımcı personellerine yönelik “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” eğitim seminerini 2 Mart tarihinde gerçekleştirdi. İstanbul’da özel bir hastanenin kliniğinde yapılan eğitimin kontenjanı tamamen doluydu.
05.03.2014       17.57.34
VESTA Eğitim Koordinatörü Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen seminerde implantoloji ve cerrahisi üzerine konu detayları anlatıldı. Tamamen uygulamalı olarak dizayn edilen eğitim seminerinde terminoloji; implant seti, cerrahi aletler, fizyodispenser ve başlıklar ile piezzo cerrahi cihaz ve aletleri; sterilizasyon ve dezenfeksiyon, el yıkama, asepsi-antisepsi ile hastanın operasyona hazırlanması gibi bölümler ele alındı. 
Diş hekimliği muayenehanelerinin önemli unsurlarından yardımcı personeller için hazırlanan eğitimlerden biri olan “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” eğitim seminerine katılanlar, hem konu başlıkları çerçevesinde önemli bilgileri edindi hem de uygulamalarla pekiştirme imkanı yakaladı.
Eğitimin sonunda katılımcılar, eski bilgilerini tazeleyerek ve yeni bilgiler edinerek seminerden memnuniyetlerini dile getirdi. Sertifika takdimi merasiminin ardından katılımcılar günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yardımcı personellerin büyük ilgi gösterdiği “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” ve "Yardımcı Personel Temel Eğitimi" seminerlerinin yeni tarihleri, VESTA tarafından yoğun talep üzerine önümüzdeki günlerde duyurulacak.
 
Katılımcı Görüşleri:
Arzu Dağlayan (İstanbul): Çok verimli bir eğitim oldu. Bildiklerime çok şey kattı ve bilmediklerimi de anlamamı sağladı. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
Merve Büyükçetin (Isparta): Mustafa Hocamızın Yardımcı Personel temel Eğitim seminerine de katılmıştım. Çok verimli ve akıcı olduğu için bizim adımıza oldukça faydalı bir eğitim oldu. VESTA ve Mustafa Bey'e çok teşekkürler.
Burcu Sarıgül (İstanbul): Eğitim için teşekkür ediyorum. İmplant konusunda hiçbir bilgim olmamasına rağmen Mustafa Hocamızın sunum şekli, aktardıkları ve uygulamaları o kadar faydalı oldu ki hemen uygulamaya başlayabileceğime inanıyorum.
Ufuk Kütük (Mersin): Mustafa Bekerecioğlu’nun Yardımcı Personel Temel Eğitimine de katılmıştım. Bilgilerini bizimle ayrıntılı paylaşıp aklımıza takılan her soruya cevap verdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bize kesinlikle çok şey kattığını söyleyebilirim.
Yıldız Pursalı (İstanbul): İlk defa eğitime katılıyorum. Hocamızın bilgilerinden eğitim ortamına kadar her şey mükemmeldi. Eğitimin uygulamalı olması da öğrendiklerimizi pekiştirmek adına çok faydalı oldu. Bu eğitimlerin kısa sürede tekrarlanmasını temenni ediyorum. Çok teşekkürler.

  

  

  
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.