Dentiss Logo

33. Asistan Temel Eğitimi’nde Rekor Katılım

Diş hekiminin kalbi yardımcı personeller, VESTA|Vestiyer Akademi’nin 33. Yardımcı Personel Temel Eğitimi’nde bir araya geldi. 25-26 Ekim tarihlerinde Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen eğitime 30 asistan katıldı.
28.10.2014       10.51.26
VESTA Eğitim Koordinatörü Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen ve 2007 yılından bu yana sürekli olarak düzenlenen Yardımcı Personel Temel Eğitimi’nin 33. sü, 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Otel’de gerçekleştirildi. Yardımcı personeller için organize edilen eğitime İstanbul, Hatay, Adana, Kırklareli, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Aydın, Bursa illerinin yanı sıra Azerbaycan’dan da gelen 30 asistan katıldı.

Eğitimde; diş hekimliğinde tedavi dalları, dental terminoloji, yardımcı personelin rolü, dişin anatomisi, hasta kayıtlarının önemi, kullanılan temel alet, cihaz ve sarf malzemeler, sterilizasyon, dezenfeksiyon, hekim-yardım personel senkronize çalışması, anestezi, ilkyardım, ofis yönetimi gibi konu başlıkları ele alındı.

Dt. Mustafa Bekerecioğlu’nun önemli bilgi aktarımları ile geçen iki tam günlük eğitimde katılımcılar rahat ve eğlenceli bir ortamda hem yeni bilgiler öğrendiler hem eğlendiler. Memnuniyetlerini dile getiren yardımcı personellerin eğitim görüşlerini sizlerle paylaştık:

“Mesleğimizin Değerini Anladık”


Günay Bayramova (Azerbaycan):
Mustafa hocamız kurs boyunca anlatımlarına katılmamızı sağladı. Aslında günlük iş hayatımızda ne kadar çok şeyi farkında olmadan atladığımızı fark ettik. Hocamız mesleğimizin ne kadar değerli olduğunu bize hissettirdi. Her şey için çok teşekkürler.

Gülşen Güler (İstanbul):
Eğitim eğlenceli ve eğiticiydi. Sağlık sektöründe ilk kez çalışıyorum. Bu eğitimde ne kadar ciddi bir iş yaptığımızı, mesleğimizin ne kadar önemli olduğunu anladım. Bizlere çok değerli bilgiler veren Mustafa hocamıza ve Vesta Akademi’ye çok teşekkür ediyorum.

Seren Türkmen (Adana):
Vesta Akademi’nin Mustafa Hoca ile verdiği eğitimin diğer eğitimlerden ne kadar farklı olduğunu gördüm. Artık ezbere değil, okuyarak malzeme kullanacağım. Görevimizin ne kadar önemli olduğunu hissettiren hocamıza teşekkürler

Şükran Kayıkçı (Hatay):
Bizler için böyle bir organizasyon hazırladığınız için çok mutluyum. İş hayatıma bakış açımı değiştiren, bilmediğim birçok konuda beni aydınlatan Doktor Mustafa Bey’e ve güler yüzü ile yanımızdan ayrılmayan Elif Hanım’a çok teşekkür ediyorum.

Merve Gürbüz (İstanbul):
Dezenfeksiyon, sterilizasyon, malzemeler, ilkyardım, özellikle otoklav kullanımı ve kuru hava… Yani A’dan Z’ye her şeyi tüm detayları ile anlatan Mustafa Hoca’ya sonsuz teşekkürler.

Hakime Çimen (Ankara):
Bilmediğim birçok terim ve ifadeleri öğrendim. Çok güzel bir eğitimdi. Hocamızın anlatış ve öğretme şekli mükemmeldi. Vesta Grubu’na çok teşekkür ediyorum.

Neslihan Gümüş (İstanbul):
2 günlük eğitime çok şey katılmış. Bilmediğim çok şey olduğunu gördüm. Özellikle sterilizasyon ve dezenfeksiyon noktasında. Mustafa Hoca’mızın hoş anlatma tekniği ile sıkılmadan harika bir eğitim geçirdik ve çok eğlendik. Çok teşekkür ediyorum.

Saliha Kartal (İstanbul):
Doktor Mustafa Bekerecioğlu’na bilmediğimiz birçok şeyi öğrettiği için ve her konunun detayına indiği için çok teşekkür ederim. Vesta’dan Elif hanımın da güler yüzü ve katkıları sayesinde harika bir eğitim oldu. Teşekkürler.

Mevlüde Pelin İltaş (Adana):
Her şey o kadar muhteşemdi ki. Bilgileriniz, güler yüzünüz, samimiyetiniz. Bizleri daha iyi konumlara getirmek için, öğrenmemiz için, mesleğimizin önemini her zaman vurgulayan Mustafa Hoca harikaydı. Böylesine sıcak bir ortamda bulunmaktan ve bu bilgileri Mustafa Hoca’nın anlatımı ile öğrenmekten çok mutluyum. Sevgili yardımcısı Elif Hanım’a da içtenliğinden dolayı teşekkürler. Hizmetleri gönülden verdiğiniz için daha iyisini düşünemiyorum bile.

Ayça Cengiz (İstanbul):
Sadece 15 gündür bu sektördeyim. Buna rağmen Mustafa Bey’in aktardıkları o kadar net ve akılda kalıcıydı ki öğrendiklerimi hemen uygulamaya başlayabileceğim. Hocamıza sonsuz teşekkürler.

Elif Altıparmak (İstanbul):
 Her şey süperdi. Keşke eğitim süresi daha uzun olabilseydi. Bilmediğim, yanlış uyguladığım o kadar çok şey varmış ki. Bundan sonra hocamızın anlattıklarını uygulayacağım için çok mutluyum. Çok teşekkürler. Hem hocamıza hem Vesta’ya.





Haber&Fotoğraf: Elif Taman



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.