Dentiss Logo

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Girdi

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne (ADSM) bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği, Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin içerisinde hizmete başladı.
20.01.2016       14.40.50
Nuh Çimento ADSM'ye bağlı olarak hizmete giren ağız ve diş sağlığı semt polikliniğinin açılış törenine Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Nuh Çimento ADSM Başhekimi Özcan Tekin ve poliklinik çalışanları katıldı.

Açılış töreninde polikliniği gezen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, “Polikliniğimiz yeni yüzü ve yeni cihazlarıyla bundan sonra ilimizdeki en nitelikli polikliniklerimiz arasında yer alacak. Panoramik röntgen de yeni cihazlarımızdan bir tanesi. Merkezimizde kanal tedavisinden diş protezlerine kadar tüm hizmetlerin yapımı planlanıyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Hedef 20 Hekim

Ergüney'in ardından söz alan Nuh Çimento ADSM Başhekimi Özcan Tekin ise, “Sağlık Bakanlığı’nın standartlarını burada da uygulayacağız. Şu anda 7 diş hekimimiz mevcut. Zamanla bunu 15 hekime çıkarmayı planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda 20 hekim hedefimiz var. Buranın sorumlu idari hekimi olarak Dt. Ergün Evin görev alacak. Bu program dâhilinde başka bir başhekimliğin hizmetini başka bir poliklinik üstlenmiş olacak” dedi.

'Kolaylık Polikliniği' de Yapılacak

Tekin, “Daha kolay bulunabilmesi, akılda kalabilmesi adına şu an içinde bulunduğumuz Seka Semt Polikliniği'nin adını 'Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği' olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. Fizik tedavi merkezinin yapılması da planların içinde. Bütün cihazlar donanımlı bir şekilde halka hizmetlerini sürdürecek. Aynı zamanda sadece ilaç yazdırmak veya tetkik yaptırmak isteyen hastalarımız için zemin katta da bir 'kolaylık polikliniği' açmayı düşünüyoruz. Burada hekim sayısına göre organize ederek hizmet vereceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: IHA
Haber Düzenleme: Elif Taman (VYG)





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.