Dentiss Logo

Cari Açığın Kapatılmasında Yerli İmplant Önemli

ASU Dental İmplant Adana Bölge Merkezi, yeni yerinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Cari açığın kapanmasında yerli implantın etkisinin de büyük olduğunu söyledi.
30.03.2015       14.14.05
ASU Dental İmplant Adana Bölge Merkezi’nin yeni yerinin açılışında konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Cari açığın kapanmasında yerli implantın etkisi çok” açıklamasında bulundu. Açılışta ASU Dental sahibi Atike Üzer de konuşma yaptı. Asu Dental'in faaliyet alanının Nucleoss marka diş implantı ve diş hekimi sarf malzemelerini en ekonomik fiyatlarla diş hekimleriyle buluşturmak olduğunu söyleyen Üzer, “Asu Dental olarak müşteri memnuniyetini birinci sırada tutmaktayız. İstihdam ettiğimiz personel sayısıyla bölgemize profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Türkiye'nin ilk implant bölge bayisi olarak müşterilerine ulaştırdığı ürün sayısıyla bu pazarda lider durumundayız. Yeni açtığımız bu yerde 2015 yılı hedefimize yenilikler koyduk. Adana’da bir ilki gerçekleştirerek implant eğitimleri düzenleyebileceğimiz kurs merkezi açtık. İmplant eğitimi konusunda müşterilerimize daha nitelikli destek vereceğiz” dedi.

Mesleğimizin Gelişmesine Katkınız Olacaktır


Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, “İmplant sektörünü yakından takip ediyoruz. Yerli implantın ülkemiz ekonomisine büyük bir katkıda bulunduğuna inanıyoruz. Cari açığın kapanmasında yerli implantın etkisi çoktur. Geçtiğimiz yıl 400 bin implant kullanılmış. Bu yıl bu sayının 500 bine çıkacağı bekleniyor. Büyük bir kısmı ithal olan bu implantların yerli implant payı %25 seviyesindedir. Yerli implantta bu seviyenin daha da artmasını temenni ediyor, bu konuda arkadaşlarımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Özellikle Nucleoss İmplant’ın Bölge Temsilcisi Dt. Yakup Andaç’ın katkısını önemsiyorum. Bu alanda çok başarılı çalışmaları var. Aile şirketini gün geçtikçe genişletiyor. Kız kardeşiyle başladığı bu yolda emin adımlarını daha ileri atıyor. Açtıkları eğitim salonu ile de mesleğimizin gelişimine katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Açılışını yaptığımız yeni yeriniz inşallah bereketli olur” diyerek açılış kurdelesini kesti.

Klasik müzik eşliğinde davetlilerin ağırlandığı açılış sonrası konuklara son teknoloji implant ve materyaller hakkında bilgiler verildi.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.