Dentiss Logo

Çizgi Grup, diş hekimlerini Batı Karayipler’e davet ediyor

12 Kasım Cumartesi günü İstanbul’dan Türk Hava Yolları uçağıyla başlayan yolculuk, Miami’de bir gece konaklamanın ardından, dünyanın en büyük gemisi, 5 yıldızlı “Allure of the Seas” ile devam ediyor...
02.06.2016       13.32.20
Line Plus ve Eva Tech implant markalarının yanı sıra Fizyotech fizyodispenser’larını da üreten ve dünyanın birçok ülkesine ihraç eden Çizgi Grup, dişhekimlerini önce Miami’ye, ardından da dünyanın en büyük gemisiyle, Batı Karayipler’e davet ediyor.

12 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul’dan Türk Hava Yolları uçağıyla başlayan yolculuk, Miami’de bir gece konaklamanın ardından, dünyanın en büyük gemisi, 5 yıldızlı “Allure of the Seas” ile devam edecek. Gemi, 20 Kasım’a kadar farklı limanlara uğrayarak, yolcuların karaya çıkmasına ve farklı şehirler görmesine imkan tanıyor.

Miami’den hareket ettikten sonra sırasıyla
- Cozumel / Meksika
- Falmouth / Meksika
- Labadee / Haiti
limanlarına uğrayacak olan Allure of the Seas, 20 Kasım 2016 sabahı tekrar Miami limanına dönüyor. Miami’den İstanbul’a dönüş ise, yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştiriliyor.

  

YÜZEN TATİL KÖYÜ

Devasa bir tatil köyünü andıran ve dünyanın en büyük yolcu gemisi olarak nitelenen Allure of the Seas’de, yüzme havuzlarından eğlence mekânlarına, sahne şovlarından dinlenme alanlarına kadar birçok seçenek bulunuyor. Yolculara hizmet vermek üzere kendi yemek salonu olan gemide ayrıca farklı damaklara hitap eden onlarca restoran da hizmet veriyor.

Çizgi Grup tarafından gemide ve uçakta belli sayıda kontenjan rezerve edildiği için, rezervasyon konusunda elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

 

UÇUŞ TARİHLERİ

12 Kasım 2016 / 13:30 / İstanbul – Miami (TK77)
Miami varış, aynı gün saat 19:30

20 Kasım 2016 / 21:15 / Miami – İstanbul (TK78)
İstanbul varış, ertesi gün (21 Kasım) saat 16:15


FİYATLANDIRMA

Bu eşsiz seyahat deneyimini, masrafların bir bölümü Çizgi Grup tarafından karşılandığı için gerçek ücretlendirmeye göre daha makul bir fiyatla yaşayabiliyorsunuz.

İstanbul-Miami gidiş dönüş uçak biletinin de dahil olduğu paketin ayrıntılarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Seyahat Paket Ücreti: 2.950 EUR

Fiyata dahil olanlar: İstanbul - Miami gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti / Miami’de havaalanı – liman, liman – otel arasındaki transferler / 1 gece Miami’de kahvaltı dahil konaklama / Miami’de yarım gün panoramik şehir turu / 5 yıldızlı Allure of the Seas gemisinde 7 gece tam pansiyon konaklama (özel restoranlara giriş ücretleri dahil değildir) / Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler / Rehberlik hizmetleri.

Fiyata dahil olmayanlar: Gemi personel bahşişleri, gemide misafirler tarafından ödenmektedir / Geminin uğradığı limanlarda düzenlenen ekstra geziler / ABD Vize işlem ücretleri / Yurt dışı çıkış harcı / Gemide kapağı kapalı içecekler / Kişisel harcamalar / 70 yaş üstü sigorta sürprim bedelleri.


REZERVASYON & KAYIT

Kayıt ve ödeme işlemlerini VESTA’yı arayarak yaptırabilirsiniz. Size en uygun ödeme şeklini konuşmak için İlhan Köse ile görüşebilirsiniz:
0212 481 02 20
0555 518 87 27

ONLINE KAYIT

Aşağıdaki linki kullanarak, kredi kartınızla güvenli bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Bonus özellikli kartınız varsa, 5 taksitte ödeme imkanınız da mevcut:

BATI KARAYİPLER SEYAHAT PAKETİ

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.