Dentiss Logo

DDS WORLD’e Hoşgeldiniz

Dijital diş hekimliği, implant ve estetik diş hekimliğindeki son trendleri içeren özel konferansların, workshopların ve sergilerin olacağı uluslararası büyük etkinlik şimdi de İstanbul’da gerçekleştirilecek.
09.04.2015       19.13.07

Dünyada dijital diş hekimliğinin hızlı yükselişine paralel olarak, bu konu üzerine yapılan çalışmalar, toplantılar ve etkinlikler de günden güne çoğalıyor. Bu etkinlikler içinde ön plana çıkanlardan biri de Dental Tribune International tarafından gerçekleştirilen ve ilk çıkışı geçen yıl olan “DDS World Show”.

DDS World Show, dijital diş hekimliğine implantoloji ve estetik diş hekimliği açılarından yaklaşan farklı bir konsept. Bu kapsamlı etkinliğin amacının, dijital, implant ve estetik diş hekimliğindeki en son teknolojileri, bu teknolojilerin nasıl kullanılacağını tüm dünyadaki diş hekimlerine uzmanlar tarafından verilen konferanslar, workshoplar ve uygulamalı ürün tanıtım kursları ile tanıtılması şeklinde ifade ediliyor.

“Etkinlik içinde etkinlik” sloganı ile çıkış yapan DDS’in toplantı ve sunumları, uluslararası büyüklükte dental kongre ve fuarlar içerisinde yapılıyor. Digital Dentistry Show bu plan dahilinde ilk defa 2014 yılında, İtalya Milano’da Uluslararası Expodental fuarının bir parçası olarak sahne aldı. Diş hekimliği dijital ürünleri ve uygulamaları üzerinde odaklanan bir sempozyum şeklinde gerçekleştirildi.

YENİ DÖNEM, YENİ KONULAR

2014’te elde edilen başarı, yetkililer tarafından 2015 portföyünün genişletilmesi kararlaştırıldı. Böylece implantoloji&estetik alanlarında hızla çoğalan teknolojik gelişmelerin konferanslar ve workshoplarla tüm dünyaya tanıtması amacı ile daha kapsamlı bir etkinlik tasarlandı. "DDS WORLD", 2015 yılında benzersiz bir platform ile tüm dünyayı gezerek Asya Pasifik, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey ve Latin Amerika’yı da kapsayan tüm dental pazarlarda bulunmayı planlıyor.

DDS WORLD ekibi, Mayıs ayında başlayacak yoğun tempoda, Atina, Şangay, Moskova ve Budapeşte’de sahne aldıktan sonra 30 Ekim - 1 Kasım 2015 tarihlerinde de Türkiye’nin en büyük dental kongrelerinden biri olan ve daha önceki ismiyle “Dental İstanbul” olarak bilinen GREATIST 2015 kapsamında İstanbul’da olacak. İstanbul’dan sonra ise, bu yılın son durağı New York.

DDS World Show’un 2015 takviminde yer alan etkinlikler şöyle;

Atina / 22 – 24 Mayıs
Şangay / 24 - 27 Eylül
Moskova / 28 Eylül – 1 Ekim
Budapeşte / 1 – 3 Ekim
İstanbul / 30 Ekim – 1 Kasım
New York / 30 Kasım – 2 Aralık

GREATIST’TE GÜÇ BİRLİĞİ

Bu sene Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve Dental Tribüne International (DTI) işbirliği ile düzenlenen GREATIST, İstanbul'da yerli ve uluslararası dental profesyonelleri bir araya getirecek. Bu seneki kongreye diş hekimi, diş teknisyeni, hekim yardımcısı olmak üzere toplamda 2000 katılımcı hedefleniyor. Fuar alanına ise 4.000’in üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

DDS WORLD İstanbul, 1.000 katılımcının ağırlanabildiği bir oditoryumda düzenlenecek. Bu kapsamlı etkinlikte, dental sektör liderlerinin düzenleyeceği çeşitli teorik sunumlar, alanında ünlü konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, dental laboratuvarlardaki uygulamalar ve yeni teknolojilerin avantajları hakkında detaylı bilgi sahibi olacaklar.

DDS World Show hakkında daha ayrıntılı bilgiyi resmi web sitesi www.ddsworldshow.com sayfalarında bulabilirsiniz. İstanbul’daki etkinliğin programı da ilerleyen günlerde www.greatist.pro adresinden yayınlanacak.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.