Dentiss Logo

Diş Hekimliğinde Dijital Dönüşüm Kongresi

Güney Akademi tarafından düzenlenecek olan Diş Hekimliğinde Dijital Dönüşüm Kongresi, İstanbul InterContinental Otel'de yapılacak.
05.12.2016       15.10.45
Dijitalleşme ile ilgili güncel bilgilerin paylaşılacağı kongre Güney Akademi tarafından düzenleniyor. Alanında uzman 8 bilim insanı Nisan 2017’de katılımcı diş hekimleri ve teknisyenlerine dijital dünyadaki yenilikleri anlatacak. 07-08 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak kongre için kayıtlar alınmaya başlandı.

Kongrenin konuşmacıları ve konuları şöyle; Dr. Nicholas Boutin & Dr. Bernard Cannas “İmplantolojide Dijital İş Akışı”, Diş Tekn. Knut Miller “Zirkonya Oksit: Kişiye Özel Çözüm ve Endikasyonlar için Özel Materyaller”, Dr. Oscar Freiherr von Stetten “Neden Cerrahi Mikroskop Kullanmalı? Cerrahi Mikroskobun Klinik Entegrasyonu ve Ergonomi”, Dr. Stefano Salmini Sturli “Erbium Yag Laser – Sert Doku Uygulamalarına Giriş Notları”, Dr Gianluigi Caccianiga “Diode Laser 980nm – Yumuşak Doku Uygulamalarına Giriş Notları” ve Diş Tekn. Marwan El Khoury “Tam Dijital İş Akışı”.

Etkinlikte ayrıca “Mükemmel Üretim için Dijital Tasarım Teknikleri”, “İntraoral Tarama için Preparasyon Kılavuzu”, “Erbium Yag Laser – Sert Doku Uygulamaları”, Diode Laser 980nm – Yumuşak Doku Uygulamaları”, “Dijital İmplant Planlama”, “Neden Cerrahi Mikroskop Kullanmalı? Cerrahi Mikroskobun Klinik Entegrasyonu ve Ergonomi”, “Zirkon Ailesinin İşlenmesi ve Renklendirilmesi” konularında kurslar da düzenlenecek.

Diğer tüm detaylar ve kongre kayıt için 3dkongresi.com sayfasını ziyaret edebilir, Güney Akademi’yi 0216 466 83 83 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.