Dentiss Logo

Dr. Ender Saraç, Sağlıklı Yaşama ve Genç Kalmanın Sırlarını Anlatıyor

Türkiye’de uzun yıllardır yaptığı diyet ve beslenme alışkanlıkları konusundaki çalışmalarla tanınan Dr. Ender Saraç, Dental İstanbul Kongresi’nin ilk gününde katılımcılarla buluşarak, bu konudaki bilgi ve tecrübelerini, katılımcı dişhekimleriyle paylaşıyor.
11.10.2014       14.22.54
Diyet ve beslenme alışkanlıkları üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan Dr. Ender Saraç, Dental İstanbul Kongresi’nin ilk gününde katılımcılarla buluşuyor.

Dr. Saraç, bu konudaki bilgi ve tecrübelerini, Dental İstanbul katılımcısı dişhekimleriyle paylaşarak, bu noktada diş hekiminin rolünün ne olması gerektiğine dair düşüncelerini aktarıyor.

Bilindiği gibi, diş hekimliği, gerek uzun mesai saatleri, gerekse stres şartları bakımından oldukça yıpratıcı bir meslek. Ayrıca, çalışma saatlerinden kaynaklı olarak, diş hekimlerinin beslenme alışkanlıkları, özellikle de akşam yemeği konusu, oldukça problemli. Dr. Ender Saraç, hayatı daha sağlıklı yaşayabilmek ve genç kalabilmek için bilmemiz gereken bazı sırları, beslenme alışkanlıklarımıza dair önemli noktaları, katılımcılarla paylaşıyor.

Dr. Ender Saraç’ın, uzun yıllara dayalı deneyimleriyle zenginleştireceği sunum “SAĞLIKLI YAŞAMANIN VE GENÇ KALMANIN BİR SIRRI VAR MI?” başlığını taşıyor. Dental İstanbul Kongresi’nin ilk gününde, 15 Kasım 2014 Cumartesi saat 14:30-15:20 arasında gerçekleştiriliyor.


Dental İstanbul Kongresi hakkında daha detaylı bilgi için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
dentalistanbul.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.