Dentiss Logo

EDAD 18. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi Ekim’de

Bu yıl Alman İmplantoloji Derneği (DGI) ve Avusturya Periodontoloji Derneği (ÖGP) ile birlikte düzenlenecek EDAD 18. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi 17-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirilecek.
05.07.2014       11.21.13

Dişhekimliğindeki farklı bakış açılarını ve yenilikleri katılımcılarla paylaşmak amacıyla gerçekleştirilecek kongre 3 gün sürecek. Kendilerini uluslararası arenada ispatlamış çok değerli konuşmacıların sunum yapacağı kongrede ele alınacak konular estetik dişhekimliğinin tüm alanlarını kapsayacak. Kongrenin bilimsel programı ise şöyle:

17 Ekim 2014
Dr. Paulo Monteiro “Estetik Dişhekimliğinde Direkt ve İndirekt Uygulamalar: Kazanan Tarifler”, Dr. Daniel Edelhoff “Karmaşık Vakaların Estetik ve Fonksiyonel Rehabilitasyonunda Yenilikçi Tedavi Kavramları”, Prof. Dr. Selim Pamuk “Dijital Estetiğin Neresindeyiz?”, Dr. Marco Degidi “İmmediat Yükleme ve Estetik Başarı: Güçlü Bir Sinerji”, Dr. Joseph Sabbagh/Dr. Arne Lund “Adheziv Dişhekimliğinde Hatalardan Öğrendiklerimiz: Başarısızlıkların Tanımlanmaları ve Giderilmesi”.

18 Ekim 2014
Dr. Wael Att “İmplant Dişhekimliğinin Son Durumu ve Geleceği”, Dr. Nicole Arweiler “İmplantların Bakımı ve Periimplantitisin Önlenmesi”, Dr. Ilja Mihatovic “Yönlendirilmiş Kemik Rejenerasyonunda Güncellemeler”, Dr. Axel Mory “Kortikotomi - Hızlandırılmış Osteojenik Ortodonti: Ortodontide Yeni Olanaklar”, Dr. Gerhard Iglhaut “Yumuşak ve Sert Doku Yönetiminde Yenilikler”.

19 Ekim 2014
Dr. Michael Müller “Periodontal Plastik Cerrahide Yenilikler ve Gereklilikler”, Dr. Stephane Browet “Matris''in Yeniden Keşfi”, Cdt. Florin Stoboran “Doğal Estetik Bir Görüntü için Doğru Seçimi Yapmanın Basitleştirilmiş ve Kolay Yolları”.



Ayrıntılı bilgi için: www.edad2014.org





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.