Dentiss Logo

GREATIST Kongresi Kapsamında TME Çalışma Kulübü Toplantısı Yapılıyor

Doç. Dr. Hanefi Kurt, hem komplikasyonlar üzerine bir sunum yapıyor, hem de katılımcı hekimlerin uygulamalar sırasında karşılaştıkları sorunlar ve merak ettikleri detaylar hakkındaki sorularına cevap veriyor.
26.09.2016       17.28.07
VESTA tarafından düzenlenmekte olan TME Rahatsızlıkları ve Çözüm Yolları kursundan sertifika almış olan diş hekimleri, 28 Ekim 2016 Cuma günü, GREATIST 2016 kapsamında bir araya geliyor. Bilindiği gibi, TME Kursları, diş hekimlerinin çene eklemi rahatsızlıklarını doğru şekilde teşhis ve tedavi etmesine destek olmak, bu rahatsızlıkların dental tedaviler üzerine etkilerini ve bu etkilerin ortadan kaldırılması için yapılması gerekenleri öğretmek amacıyla yılda 4 kez düzenleniyor.

Toplantı kapsamında komplikasyonlar ve sık sorulan sorular üzerine Doç. Dr. Hanefi Kurt tarafından bir sunum yapılacak. Doç. Dr. Kurt, ayrıca, katılımcı hekimlerin uygulamalar sırasında karşılaştıkları sorunlar ve merak ettikleri detaylar hakkındaki sorularına da cevap verecek.


KİMLER KATILABİLİR? ÜCRET NE KADAR?

Katılımcı hekimlerin muayenehanelerinde gerçekleştirecekleri tedavilerden sonra oluşacak muhtemel sorularını cevaplamak ve edinilen bilgilerin pekiştirilmesini sağlayarak klinik başarıyı artırmak amacıyla gerçekleştirilen “TME Çalışma Kulübü” toplantısına katılmak ücretsiz.

Ancak, sadece daha önce kursa katılmış ve sertifikasını almış olan dişhekimleri bu toplantıya davet ediliyor. Eğer siz de VESTA tarafından düzenlenen TME Rahatsızlıkları ve Çözüm Yolları kurslarından birine katıldıysanız, Çalışma Kulübü Toplantısı’na ücretsiz kaydınızı hemen yaptırın.


NEREDE, NE ZAMAN?

TME Çalışma Kulübü toplantısı, GREATIST Diş Hekimliği Kongre ve Fuarı kapsamında, 28 Ekim 2016 Cuma günü yapılacak. Detaylar şöyle:

Yer: Grand Cevahir Kongre Merkezi
Tarih: 28 Ekim 2016 Cuma
Saat: 14:00 – 16:00
Salon: Safir Salonu


KAYIT & DETAYLI BİLGİ

Kayıt olmak veya detaylı bilgi almak için
0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefonlardan eğitim sorumlusu İlhan Köse ile irtibat kurabilirsiniz.

GREATIST Diş Hekimliğ Kongre ve Fuarı hakkında daha fazla bilgi için, Kongre resmi web sitesi: www.greatist.pro



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.