Dentiss Logo

GREATIST’in Havayolu Sponsoru THY ile Daha Ekonomik Uçun

THY, 2016 GREATIST DİŞ HEKİMLİĞİ KONRGE VE FUARI’nın resmi havayolu sponsoru oldu. Bu kapsamda GREATIST kongre katılımcıları ve fuar ziyaretçileri belirli kategorilerde indirimli uçuyor.
10.08.2016       11.24.16
Türk Hava Yolları (THY) ile GREATIST Organizasyon Komitesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Böylece yurt dışından gelecek olan GREATIST 2016 katılımcı ve ziyaretçileri, THY ile daha ekonomik uçma imkanı bulabilecek.

Türk Hava Yolları ile Daha Konforlu ve Daha Ekonomik Uçun

Türk Hava Yolları, ULUSLARARASI GREATIST DİŞ HEKİMLİĞİ KONRGE VE FUARI’nın resmi havayolu sponsoru oldu. Bu kapsamda THY, yurt dışından gelecek olan GREATIST kongre katılımcılarına ve fuar ziyaretçilerine belirli kategorilerde indirim uygulamaktadır.

İndirimden yararlanmak için uçak rezervasyonlarınızı “Turkish Conventions” web sitesinden ve GREATIST indirim koduyla yapabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki linki izleyin ve açılan sayfada “Delege” seçeneğini tıklayın:
https://www4.thy.com/TKC/app/main?execution=e1s1

GREATIST’in etkinlik kodunu “122TKM16” olarak yazdıktan sonra işlemlerinize devam edin.

İndirimden yararlanmak için olan biletin yurt dışı çıkışlı ve İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) varışlı olması gerekiyor. Dilediğiniz zaman biletleme yapabiliyorsunuz fakat uçuş tarihleri, kampanyanın geçerli olduğu zaman diliminde olmalı.

Kampanya geçerlilik tarihleri:
21 Ekim - 6 Kasım 2016


THY Konforu ile Uçuş Sonrası İki Gece Beş Yıldızlı Otelde Misafir Olun

14. ULUSLARARASI GREATIST DİŞ HEKİMLİĞİ KONRGE VE FUARI, yepyeni avantajlar ve cazip kayıt fırsatları ile katılımcılarının kayıtlarını almaya devam ediyor.

Kongre katılımcıları isterlerse beş yıldızlı Grand Cevahir Kongre Oteli’nde iki gece konaklamayı da içeren “Greatist Konaklamalı Kayıt” paketini alabiliyor.

Daha geniş bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen arayınız ya da buradan inceleyiniz.

0212 481 02 20
Ergül Kaya, Elvan Genç, Elif Taman

KONAKLAMA TARİHLERİ
Otele giriş: 28 Ekim 2016 Cuma
Otelden çıkış: 30 Ekim 2016 Pazar



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.