Dentiss Logo

Gülüş Dizaynı Kitabı, IDEX Ziyaretçisi Hekimlere Hediye

DİŞSİAD’dan yapılan açıklamaya göre, 120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı”, 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan IDEX Fuarı’nı ziyaret eden diş hekimlerine ücretsiz olarak dağıtılacak.
26.03.2014       16.44.36
Daha önce duyurulmuş olan, Vestiyer Yayın Grubu ile DİŞSİAD işbirliğiyle yayınlanacak kitaplarla oluşturulacak “DİŞSİAD Kitaplığı”nın ikinci halkası da yayına hazır.

DİŞSİAD desteğiyle Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanacak ve diş hekimlerine ücretsiz dağıtılacak olan meslekî kitaplar serisinin ikincisi “Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı” olarak duyuruldu.

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan ile yine aynı kürsüden Doç. Dr. Burçin Vanlıoğlu’nun birlikte hazırladığı kitap, IDEX Fuarı’nda okuyucuyla buluşuyor.

Sade bir dille kaleme alınmış olan Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı, bol miktarda fotoğraf da içeriyor.


FUARI ZİYARET EDEN HEKİME
“GÜLÜŞ DİZAYNI” KİTABI HEDİYE

DİŞSİAD’dan yapılan açıklamaya göre, 120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı” kitabı, IDEX Fuarı’nı ziyaret eden diş hekimlerine ücretsiz olarak dağıtılacak.

Bu yıl 12. kez düzenlenen IDEX Ağız Diş Sağlığı, Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.