Dentiss Logo

IDS 2017, Katılım Sayısında Kendi Rekorunu Kıracak

Küresel anlamda önde gelen fuarlardan olan IDS (International Dental Show), 21 Mart’ta kapılarını açtı. 59 ülkeden 2 bini aşkın firmanın stant açtığı fuarda 51 Türk firması bulunuyor. İlgi ilk günden göze çarptı. Organizatörler, katılım sayısının bu yıl 140 bini aşmasını bekliyor.
24.03.2017       17.49.26
Koelnmesse’nin organizatörlüğünde 2 yılda bir düzenlenen IDS, 21 Mart günü Alman Sağlık Bakanı Hermann Gröhe’nin açılış konuşması ile başladı. 25 Mart’a kadar sürecek olan büyük etkinliğe gösterilen ilgi ilk günden göze çarptı. Organizatörler, katılım sayısının bu yıl 140 bini aşmasını bekliyor.

Açılışı Alman Sağlık Bakanı Yaptı

37. organizasyonun açılışını Alman Sağlık Bakanı Hermann Gröhe, Alman Diş Hekimliği Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Martin Rickert ile birlikte yaptı. Gröhe, konuşmasında, diş hekimliği ve sağlık endüstrileri için yapılan fuarın önemini vurgulayarak hastanın ve sanayicinin yararına olan, IDS’in kuruluşundan bu yana kavramını tanımlayan gelecek odaklı fikirlerden bahsetti.

Türk Firmaları Dünya Genelinden Gelen Diş Hekimlerini Ağırlıyor

Sektörel yeniliklerin ve teknolojik gelişmelerin sunulduğu fuar oldukça renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Fuara Türkiye’den de büyük katılım oldu. Gülsa, AGS Medikal, Onur Diş Deposu, Şafak Makine (D-Master), Zinedent, Şanlılar Tıbbi Cihazlar (Nucleoss) gibi firmaların da aralarında bulunduğu 51 firma, diş hekimlerine ürün yelpazelerini ve yeniliklerini anlatıyor.

10-14 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 36. IDS Uluslararası Diş Hekimliği Fuarı 2013 yılına göre %11 artış göstermiş, dünya genelinde 152 ülkeden ziyaretçileri 150 bin metrekare üzerinde ağırlamıştı.

Dördüncü günü sona ermek üzere olan fuarda ilk günden itibaren stantların dolu olduğu gözlendi. Akademisyenler, diş hekimleri ve teknisyenler güncel gelişmelerden hem haberdar oldu hem de ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yaptı.


Haber: Elif Taman (Vestiyer Yayın Grubu)




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.