Dentiss Logo

İKSAD’dan Ağız Ve Diş Sağlığı Kampanyası

İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği, Adıyaman Gölbaşı ilçesinde ağız ve diş sağlığı kampanyası düzenleyerek çevre ilköğretim okullarında diş fırçası ve diş macunu dağıttı.
06.05.2014       10.16.05
Adıyaman Gölbaşı ilçesinde İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği (İKSAD), ağız ve diş sağlığı kampanyası çerçevesinde ilçedeki ilköğretim okullarında diş fırçası ve diş macunu dağıttı. Dernek danışmanı Sefa Salih Bildirici, yaptığı açıklamada diş ve diş eti hastalıklarının ülkemizde ve dünyada en önemli sağlık sorunları arasında yer aldığını ve ağız sağlığına yeterince önem verilmediğini, ağız ve diş sağlığının ilerleyen yaşlarda birçok sindirim sistemi hastalığına yol açabileceğini söyledi.

Bildirici, ağız sağlığının önemi hakkında farkındalık yaratabilmek adına okullarda ücretsiz olarak diş fırçası ve diş macunu dağıttıklarını, ilerleyen dönemlerde yine birçok sosyal destek projesiyle bölge halkına hizmet etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.