Dentiss Logo

İpana’dan 3X Toplantısı

İpana ve Oral-B araştırma merkezi, 28 Ocak’ta diş ve ağız sağlığında yeni perspektiflerin konuşulduğu 3X toplantısını düzenliyor. Panel, İstanbul Zorlu Center Raffles Hotel’de yapılacak.
22.01.2015       11.02.23
28 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenecek İpana 3X toplantısına Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği’nin (EDAD) kurucusu ve aynı zamanda The Science and Art of Porcelain Laminate Veneers adlı kitabı New York Üniversitesi’nde ders kitabı olarak okutulan Dr. Galip Gürel, dünya çapında ağız bakım trendleri ve inovasyon konularında çalışmalar yapan Dr. Guy Goffin ve P&G Almanya ofisinde Ağız Bakım Ar-Ge’de görev yapan Adam Boulding katılacak.

3X toplantısında Dr. Galip Gürel, tedavi planı ve uygulama aşamaları ile estetik diş hekimliğinde 5. boyuttan bahsedecek. Dr. Guy Goffin, biyofilm kontrolündeki güncel yaklaşımları anlatacak. Adam Boulding ise “Biyofilm Kontrolünün Ötesinde: Mükemmel Ağız Sağlığı ve Estetiğinde En Son Yenilikler” konulu konuşmasını gerçekleştirecek.

Panel arasında P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Taner Yücel ve İpana’nın marka yüzü olan oyuncu Ezgi Mola’nın katılımıyla öğle yemeği konseptli bir basın buluşması da düzenlenecek.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.