Dentiss Logo

İzmir’de Şehit Yakınlarına Ücretsiz Diş Tedavisi

İzmir Bornova’da muayenehanesi bulunan diş hekimi Deniz Çağında, yaklaşık 10 aydır şehit eş ve çocuklarının diş tedavilerini ücretsiz yapıyor.
12.01.2016       12.21.07
Çağında, “Şehit yakınları çok özel ve onurlu insanlar. Onlar için ne yapsak azdır. Yaptığım özel bir şey değil, sadece elimden geldiğince onların yanında olmak istiyorum. Askerliğimi yaptım, vergilerimi düzenli olarak ödüyorum ancak bugünlere gelmemi sağlayan ülkem ve Cumhuriyeti'me olan borcumu ödediğimi düşünmüyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu Dt. Çağında, 22 yıldır Mustafa Kemal Caddesi'ndeki muayenehanesinde hastalarını kabul ediyor. Yaklaşık 10 ay önce muayenehanesinin dış bölümüne “Şehit eş ve çocuklarına diş tedavisi ücretsizdir” yazılı pankart asan Çağında, muayenehanesine gelen şehit yakınlarının diş tedavilerini ücretsiz yapmaya başladı.

Hem Duygu Yüklü Hem de Tehdit Telefonları

Deniz Çağında, Türkiye'nin birçok yerinden duygu yüklü telefonlar aldığını anlattı. Çağında, “İlk dönemlerde pankartı indirmem için zaman zaman tehdit telefonları da aldım ama kimseden şikâyetçi olmadım. Bir süre sonra da tehdit telefonları kesildi zaten. Her şeye rağmen o pankart orada duracak. Şehit yakınları çok özel ve onurlu insanlar. Onlar için ne yapsak azdır. Yaptığım özel bir şey değil, sadece elimden geldiğince şehitlerimizin ailelerinin yanında olmak istiyorum. Bazı kişiler pankartın fotoğrafını çekip sosyal medyadaki hesaplarından paylaşmış. Türkiye'nin birçok yerinden öyle güzel ve duygu yüklü telefonlar aldım ki anlatamam” diye konuştu.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.