Dentiss Logo

Kocaeli Dişhekimleri Odası Bahar Sempozyumu 12-13 Nisan’da

Kocaeli Dişhekimleri Odası, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Bahar Sempozyumu’nun 12-13 Nisan 2014 tarihinde Wellborn Luxury Hotel Kocaeli’nde yapılacağını açıkladı. Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) ile birlikte yapılan ve 2 gün sürecek sempozyumda implantüstü protezler, diş hekimliğinde estetik, yumuşak doku yetersizlikleri gibi çeşitli konular konuşulacak.
25.03.2014       13.32.49
Kocaeli Dişhekimleri Odası’nın düzenlediği Bahar Sempozyumu’nun ikincisi 12-13 Nisan 2014 tarihinde Wellborn Luxury Hotel Kocaeli’nde yapılacak.

 

Prof. Dr. Aslan Gökbuget, Prof. Dr. Tonguç Sülün, Doç. Dr. Gözde Çelik, Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu, Dr. Atakan Elter, Dr. Sinan Horasan, Dt. Serhat Köke, Dt. Seyhan Akar Ergin’in konuşmacı olacağı sempozyumda; implantüstü protezlerde başarısızlık sebepleri, anterior kompozit restorasyonlarda sınırları korumak, diş hekimliği pratiğinde botilinum toksin (Botox) ile Kazanılan Estetik ve Terapötik Faydalar, Güncel CAD Cam uygulamaları, estetiğin notaları, yumuşak doku yetersizliklerinde bağ dokusu, greftlerinin kullanımı, dental volumetrik tomografi için sıkça sorulan sorular ve cevapları, oklüzyon ve artikülatörler konuları konuşulacak.

 

Sempozyum programına; http://www.kocaelidho.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=190:2-bahar-sempozyumu=1:latest-news adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Kocaeli Dişhekimleri Odası Telefon: 0262 321 02 77





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.