Dentiss Logo

Los Angeles & Las Vegas Seyahati 12 Ocak’ta Başlıyor

Amerika’nın en batısına yolculuk. Sinema ve eğlence dünyasının kalbi Kaliforniya’nın baş kenti Los Angeles, Nevada’nın kalbi Las Vegas.
23.11.2016       17.40.26
Bilindiği gibi, VESTA’nın en tecrübeli olduğu eğitim destinasyonlarından biri Kaliforniya. Hekimler bu kez, tek başına dünyanın 6. büyük ekonomisi olan Kaliforniya’nın kalbine, Los Angeles’a, ardından da Las Vegas’a gidiyor. Prof. Dr. Nur Mollaoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Gülay Yıldırım, verecekleri eğitimin ardından, katılımcı hekimlerin sorularını cevaplıyor.

12 Ocak 2017 Perşembe günü, Atatürk Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’nın direkt uçuşuyla Los Angeles’a hareket eden grup, üç gece LA’da konaklıyor. Seyahat Universal Stüdyoları, Hollywood, Baverly Hills, Santa Monica vb ziyaretlerle zenginleştiriyor ve iki gün de Las Vegas için ayrılıyor.


ARKADAŞLARINIZLA BİRLİKTE KATILIN, DAHA UCUZA ALIN

2 kişi ve daha fazla bir arkadaş grubuyla birlikte katılmak isteyenler, çok daha cazip fiyatlarla eğitime ve seyahate katılabiliyor.

Bunun için 0555 518 87 27 no’lu telefondan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.


EĞİTİM KONULARI

Medak Medikal / IBS İmplant sponsorluğunda düzenlenen ve Prof. Dr. Nur Mollaoğlu ile Yrd. Doç. Dr. Gülay Yıldırım tarafından verilecek olan eğitim, iki ana başlık etrafında şekilleniyor.

Dental İmplantlarda Güncel Yaklaşımlar
Prof. Dr. Nur Mollaoğlu

Günümüzde diş eksikliklerini takiben oluşan boşlukların doldurulması amacı ile dental implant kullanımı oldukça yaygın tercih edilen bir uygulama haline gelmiştir. Yaygın kullanımı ile birlikte her geçen gün dental implant materyal ve teknolojilerindeki yenilikler giderek artmakta ve hekimlere her vakaya uygun farklı seçenekler sunulmaktadır. Bu yenilikler nelerdir? Operasyon öncesi ne tür değerlendirmelerin yapılması başarıyı arttıran faktörler olabilir son literatürler eşliğinde sunulacaktır.

BEB Teknik ile İmplant Uygulamaları
Yrd. Doç. Dr. Gülay Yıldırım

Daha pratik implant yerleştirmenin püf noktaları. Kemik bakımından yetersiz olan bölgelerde, kemiği fizyodispenser kullanmadan nasıl kondanse edebiliriz ve implant kavitesi açabiliriz? Spongioz kemiği sıkılaştırarak daha kortikal hale getirebilir ve daha stabil implantlar yerleştirebilir miyiz?


UNIVERSAL STUDYOLARINDA
ÇOCUKLUĞUNUZA DÖNÜN

Los Angeles denilince ilk akla gelen yerlerden biri, belki de ilki Universal Stüdyolarıdır elbette. Sinemanın sihrini bizzat yaşamak isteyenlerin olmazsa olmaz duraklarından biridir burası.

Devasa bir alanda kurulu bu “rüya kent”te korkudan heyecana bir çok duyguyu bir arada yaşayarak, bir gün boyunca çocuklar gibi eğlenebilirsiniz.

Ayrıca, hemen stüdyoların yanıbaşında bulunan “City Walk” akşam yemeği yemek, sokak şovlarını izlemek için sizi bekliyor.


SANTA MONICA’DA AKŞAM



Seyahat Ocak ayında ama Santa Monica yılın 325 günü güneşlidir merak etmeyin. Umarız 40 günlük soğuklar size rastlamaz.

Hoş havası, halk plajları, güzel restoran ve mağazalarıyla, görülmeye değer bir yer olan kentin, akşamları cıvıl cıvıl olan bir de rıhtımı vardır: Santa Monica Pier.

Oyun parkı, restoranlar, sahilde bisiklete binip paten yapan binlerce insan, sokak şarkıcıları ve sahile paralel olan trafiğe kapalı 3. Cadde. Santa Monica Pier, gün boyu ve geceleri cıvıl cıvıldır.


BİLGİ ve KAYIT

Daha fazla bilgi ve kayıt için
VESTA | Vestiyer Akademi’ye
0212 481 02 20 ve 0555 518 87 27
no’lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Veya hemen şimdi bir eposta yollayabilirsiniz:
[email protected]


SEYAHAT ve VİZE HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR

Vize için ne zaman başvurmalıyım? Vize kaç günde alınır?
Her ne kadar 1 hafta zarfında alınır diye bir kanaat varsa da, her ihtimale karşı en az 30 iş günü öncesinden başvurmakta fayda var.

Başvuryu kendim mi yapmak zorundayım? Bu işlemi bir aracı firma da yapabilir mi?
Başvuru ile ilgili hazırlıkları kendiniz yapabilir veya bir vize işlem takip firmasından yardım alabilirsiniz. Hazırlık sürecinde yardım alsanız da, bazı biyometrik işlemler sebebiyle başvuru merkezine bizzat gitmeniz istenmektedir.

Vize için nereye ve nasıl başvuracağım?
ABD Büyükelçiliğine ait http://turkish.turkey.usembassy.gov web sitesi ziyaret edildiğinde doyurucu bilgiye ulaşmak mümkün.

Başvuru için VESTA | Vestiyer Akademi’den hangi belgeleri alacağım?
Otel ve uçak rezervasyonları ile ilgili belgeleri ve davet mektuplarını size VESTA temin edecek.

Yeşil pasaportum var, vize almak zorunda mıyım?
Evet.

ABD’ye grubun gittiği tarihlerden farklı bir tarihte gidip dönebilir miyim?
Evet. Uçak biletleriniz farklı tarihli olarak alınabilir ancak bu durumda havaalanı-otel, otel-havaalanı transferlerini kendiniz gerçekleştirmek zorundasınız. VESTA, bu konuda bir yükümlülük kabul etmiyor. Ayrıca farklı tarihe bilet almaktan dolayı doğabilecek fiyat farkı da size yansıtılıyor.

İstanbul dışından geliyorum, ABD uçak biletimi aktarmalı alabilir misiniz?
Evet ama bunun kayıt sırasında belirtilmesi gerekmektedir. Bilet fiyatında aktarma ile ilgili oluşan fark katılımcıya aittir.

Los Angeles ve Las Vegas’ta gezmek, alışveriş etmek için vaktim olacak mı?
Eğitim dışındaki vakitlerde, Los Angeles için grup olarak gerçekleştirilecek bir gezi programı mevcut. Las Vegas’ta ise farklı beklentiler, talepler olabilir düşüncesiyle, vaktin kullanımını katılımcılara bırakılmış. Detaylı programı VESTA‘dan edinebilirsiniz. Dilerseniz grup programına dahil olarak, dilerseniz bireysel olarak gezebilir, alışveriş edebilirsiniz.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.