Dentiss Logo

Örnekol ve Soytürk’ten Adıyaman Hekimlerine Seminer

Dr. Türker Örnekol ve Dr. Serdar Soytürk, Adıyaman’daki diş hekimlerine implant ve protez semineri verecek. Seminer, Adıyaman’ın ilk özel ağız, diş sağlığı polikliniği olan ES-DENT’in katkıları ile gerçekleşecek.
11.01.2016       14.49.43
Adıyaman’daki diş hekimleri, İstanbul Cosmodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucuları olan estetik diş hekimleri Dr. Türker Örnekol ve Dr. Serdar Soytürk’ün bilgi paylaşımları ile implant ve protez semineri alacaklar.

19 Mart tarihinde yapılacak eğitim, Adıyaman’ın ilk özel ağız ve diş sağlığı polikliniği olan ES-DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin katkıları ile düzenleniyor.

“Ustalarla Bir Gün” sloganı ile hazırlanan eğitim 19 Mart, Cumartesi günü Adıyaman Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Dr. Örnekol ve Dr. Soytürk verecekleri seminerde “Total Dişsizlikte İmmediyat Fonksiyonel Yükleme; Dört Ayak Üstünde Hibrit ve Vidalı Protezler” ve “Parsiyel Diş Eksikliklerinin İmplantla Rehabilitasyonunda Güncel Yaklaşımlar” konularına değinecekler.

Eğitime, Geistlich Biomaterials ve Thommen Medical Implants’ın yetkili distribütörü olan Bioport sponsor olacak.

Katılım ücretinin 100 TL olarak belirlendiği eğitime kayıt için ES-DENT hekimleri ile irtibata geçilebilir.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt:
Dt. Sefa Aras: 0554 908 33 08 – [email protected]
Dt. Fatma Yılmaz: 0507 736 96 49


Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.