Dentiss Logo

Ramazan Ayında Gece de Hizmet Verecek

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, örnek uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek Ramazan dolayısıyla gece hizmet veren doktor sayısını arttırdı.
20.06.2014       11.34.04
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimince yapılan açıklamada, hastalara 24 saat verilen acil hizmeti dışında Ramazan boyunca geceleri poliklinik hizmeti verilmesinin planlandığı da belirtildi.

1 olan doktor sayısı, hastane yönetimince 5’e çıkarılacak. Bu hizmet sayesinde diş tedavisine ihtiyaç duyan vatandaşların daha rahat bir Ramazan geçirmesine katkıda bulunma fırsatı olacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, halka hizmetin ön planda tutulduğu, gece polikliniği hizmetlerine önem verildiği, Ramazan ayında da hastaların mağdur olmamaları için gece çalışan diş hekimi sayısının arttırıldığı kaydedildi. Ramazan ayı münasebetiyle, gündüz Ağız ve Diş sağlı Merkezi'ne müracaat eden hastaların, oruç tutmaları nedeniyle özellikle akşam saat 21.00 ile 24.00 arasında hastaneye müracaat eden hasta sayısında önemli bir artış beklendiği bu nedenle hastaların uzun süre bekleyip mağdur olmamaları için poliklinik hizmeti veren diş hekimi sayısını arttırıldığı belirtildi.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.