Dentiss Logo

TOİD 26. Bilimsel Kongresi Ocak’ta

Türk Oral İmplantoloji Derneği (TOİD), 26. Uluslararası Bilimsel Kongresi’ni 16-17 Ocak tarihlerinde düzenleyecek. Raffles Otel İstanbul’da düzenlenecek kongrede dünyaca ünlü konuşmacılar sunumlarını gerçekleştirecek.
23.12.2014       11.49.24
Türk Oral İmplantoloji Derneği’nin 2015 yılında 26. kez düzenleyeceği uluslar arası bilimsel kongre Raffles Otel İstanbul’da 16-17 Ocak tarihlerinde düzenlenecek.

Kongrede sunumlarını gerçekleştirecek dünyaca ünlü akademisyenler; İtalya’dan Francesco Amato ve Roberto Rossi, Almanya’dan Siggi Marquardt, Avusturya’dan Martin Lorenzoni, Yunanistan’dan Dimitrios Zambaras, Kore’den Jong Cheol Kim, Fransa’dan Jean Perisse, Jean Hanoun ve Alain Simonpieri ve Litvanya’dan Tomas Linkevicius olacak.

Kongrenin bu seneki platin sponsorları ise şöyle: İdealdent, Biohorizons, Misdent, Biomed, DNA Medikal, İnci Dental, Bego İmplantları.

Kongre kaydı yaptıran diş hekimleri tüm bilimsel sunumlardan yararlanabilecek, sergi alanını gezebilecek, poster sunumu gönderebilecek ve gala yemeğine katılabilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: http://www.toid.org.tr/




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.