Dentiss Logo

Tekirdağ’a Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Trakya'nın ilk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak hizmet verecek Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 24 saat acil diş sağlığı hizmeti verecek.
09.12.2014       15.35.22
Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, yaptığı açıklamada, Tekirdağ'da diş sağlığı hizmeti veren 40 diş hekimi olduğunu söyledi.

Diş sağlığı konusunda hizmet veren iki merkezi kapatacaklarını ve tüm personeli yeni hizmet binasına alacaklarını belirten Akbulut, şöyle konuştu:

"Yeni diş hastanemize çene cerrahisi uzmanı geldi. Halkın, daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmesi için her türlü teknik donanıma sahip hastane, Trakya'da bir ilk olacak. Vatandaşların, ağız ve diş sağlığıyla ilgili 24 saat acil sağlık hizmetine ulaşabileceği hastanemiz hizmet vermeye hazır."

50 üniti olan Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde toplam 6 ameliyathane ve her katta görüntüleme merkezi bulunuyor.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.