Dentiss Logo

Türk Endodonti Derneği’nden 12. Uluslararası Endodonti Kongresi

Türk Endodonti Derneği 12. Uluslararası Endodonti Kongresi’ni 15-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sheraton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleştireceğini duyurdu.
21.03.2014       12.13.36
15-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sheraton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleşecek olan 12. Uluslararası Endodonti Kongresi’nde, yurt içi ve yurt dışından gelen konusunda uzman konuşmacılar tarafından endodonti konusundaki son gelişme ve yenilikler paylaşılıp kapsamlı olarak tartışılacak.

Ayrıca gündelik muayenehane pratiğine uyarlanabilecek, klinik konular üzerinde de özellikle durulacak.




Bir öncekinden farklı olarak yoğun bilimsel program nedeniyle 3 gün sürecek kongreye Marco Martignoni, Dr. Ram Nair, Prof. Dr. Selmin Aşçı, Prof. Dr. Kemal Çalışkan, Prof. Dr. Sedat Küçükay, Prof. Dr. Kaan Orhan, Prof. Dr. Mete Üngör, Doç. Dr. Esra Can ve Avukat Gültezer Hatırnaz Erol konuşmacı olarak katılacak.



Ana konuşmacıların yanı sıra genç akademisyenlere de kısa konferanslar verme imkânı sağlanacağı belirtilen kongrede geleneksel olarak her kongrede olduğu gibi bilimsel jüri tarafından seçilecek en iyi serbest bildiri ve poster ödülü verilecek.


Katılımcı firmalar tarafından düzenlenen, endodontide yeni alet ve malzemelerin tanıtıldığı uygulamalı kurslar ve kapsamlı bir sergi alanının da yer alacağı kongrenin resmi dili Türkçe olacak. Bilimsel oturumların bitiminde katılımcı diş hekimleri SDE tarafından kredilendirilecek.


Gerçekleştirilecek kongre hakkında ayrıntılı bilgi için: www.endodontikongre.com




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.