Dentiss Logo

Türk Ortodonti Derneği 14. Uluslararası Kongresi

Türk Ortodonti Derneği 14. Uluslararası Kongresi, 25-29 Ekim tarihleri arasında Ankara Sheraton Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
03.10.2014       11.04.37
Kongrede katılımcılar, konularında deneyimli yerli ve yabancı davetli konuşmacıların sunumlarını dinlemenin yanı sıra ortodonti ve diğer uzmanlık alanlarının işbirliğini detaylı olarak tartışma fırsatı bulacaklar.

Türk Dişhekimleri Birliği Sürekli Dişhekimliği Eğitimi Yüksek Kurulu tarafından kredilendirilecek olan kongrenin bilimsel programından başlıklar şöyle;






Vinod Krishnan “İnterdisipliner Tedavi / Medikodental Ortodonti: Kapsam, Yararlar ve Olasılıklar” Yahya Tosun “İnterdisipliner Tedaviler” Sarandeep Huja “Hızlandırılmış Ortodontik Diş Hareketinin Biyolojisi ve Klinik Hususları Mekanizmalarını anlamaya yakın mıyız?” Alp Doğan Kantarcı “Hızlandırılmış Ortodontik Diş Hareketinin Biyolojik Temelleri” Samantha Hodges, Kenneth Hemming “Bütünleşmiş Ortodontik-Restoratif Bakım” Zafer Çehreli “Restoratif Dişhekimliği: Ortodonti ve Çocuk Dişhekimliği’nde Bir Buluşma Noktası” Hamit Hancı “Mobbing” Sina Uçkan “Dentofasiyal Deformitelere Cerrahi Yaklaşımlar” Susan J. Cunningham “Ortognatik Tedavide Optimum Sonuçları Sağlamak” Timothy William Llyod “Ortognatik Cerrahi, Sonuçları Optimize Etmek” Nejat Erverdi “Alveoler Distraksiyon Osteogenezisi: Klinik Ortodontide Sihirli Bir Araç” Zahir Altuğ “Kooperasyon Olmazsa Olmaz mı?” Domingo Martin “Kondil Pozisyonu ve TME Bozuklukları – Diagnoz, Tedavi ve Korunma” Sönmez Fıratlı “Ortodonti Kliniğinde İnfeksiyon Kontrol Kuralları”.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.