Dentiss Logo

Türk Periodontoloji Derneği 44. Bilimsel Kongresi İstanbul’da

Türk Periodontoloji Derneği tarafından düzenlenen, periodontoloji ve implantolojinin ilgi çekici konularının aktarılacağı kongrenin 44.sü 09–10 Mayıs tarihlerinde Sheraton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleştirilecek.
15.04.2014       10.21.50
Konusunda uzman, yerli ve yabancı konuşmacıların olacağı kongre çok sayıda firma tarafından da destekleniyor.

Dr. S. Jepsen, Dr. F. Graziani, Dr. O. Zuhr, Dr. F. Hughes, Dr. A. Parashis, Dr. G. Zucchelli, Dr. A. Klinger, Dr. S. Yılmaz, Dr. E. Buduneli ve Dr. K. Kasaj’ın konuşmacı olacağı kongrede şu konular konuşulacak:

"İleri periodontitisli bireylerde dişleri ağızda tutmak veya çekip implant uygulamak: Karar kriterleri, uzun dönemde dişler ve implantların başarılarının kıyaslanması", “Konservatif periodontal cerrahinin güncel bakış açısıyla değerlendirilmesi”, “Periodontal ve periimplant yumuşak doku estetiği sağlanmasında mikro-cerrahi prensipler: Bilimsel veriler, klinik önem ve geleceğe ait görüşler”, “Periodontal tedavide sistemik risk faktörlerinin yönetimi”, “Periimplantitis muayenehanede nasıl tedavi edilebilir: Gerçekler ve sınırlar”, “Dişler ve implantlar çevresindeki yumuşak doku sorunlarının estetik çözümünde sınırlar ve başarısızlıklar”, “Periodontal olarak ortodontik tedavi”, “Rejeneratif periodontal tedavide holistik bakış açısı”, “Furkasyon defektlerinin tedavilerinde rezektif yaklaşımlar”, “Yumuşak doku problemlerinde dermal matrikslerin kullanım prensipleri ve uygulamaları”.
Kongrenin dili Türkçe ve İngilizce olup, eş zamanlı tercüme yapılmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: www.tpd2014.org






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.