Dentiss Logo

Üyeler DİŞSİAD Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DİŞSİAD), her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeği 06 Temmuz günü yapıldı.
09.07.2015       10.18.09

DİŞSİAD’ın her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene Topkapı Sarayı Karakol Restaurant’ta verildi. Katılımın yüksek olduğu davette DİŞŞİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri bir araya geldi.

Saray Bahçesinde İftar Keyfi

Bu seneki iftar yemeği Topkapı Sarayı’nın bahçesinde işletmeciliği Feriye Lokantası tarafından yapılan Topkapı Sarayı Karakol Restaurant’ta gerçekleştirildi. Davetliler restoranın yazlık bölümünde, huzurlu ve dingin bir atmosferde, özel tatlar eşliğinde ağırlandılar.

Kitaplıktan Akademiye... Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

İftar yemeği buluşmasında konuşma yapan DİŞSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Namık Kemal Sönmez sektörün dünü ve bugünü hakkında bilgi verdi. Sönmez daha sonra, yakın tarihte hayata geçirdikleri Vestiyer Yayın Grubu ile beraber başlattıkları DİŞSİAD Kitaplığı Serisi’nde geldikleri noktaya ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seçkin Dindar ve değerli akademisyenler ile dental malzeme satıcısı elemanların yetiştirilmesi için ortak hayata geçirdikleri DİŞSİAD Akademi’den başlıklara değindi.

GREATIST ve IDEX'e Destek

Sektörün gösterdiği artış ve yükseliş konusundan da bahseden Dt. Sönmez daha sonra 14-17 Nisan 2016’da düzenlenecek IDEX fuarı ile ilgili geldikleri noktaları anlatarak CNR Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’e teşekkür etti.

Sönmez konuşmasında, dental sektörün başkentinin İstanbul olması için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirterek Vestiyer Yayın Grubu ve Dental Tribune International ile yaptıkları yeni ortaklık ile 30 Ekim – 01 Kasım tarihleri arasında düzenleyecekleri GREATIST Kongre ve Fuarı’ndan bahsetti. Kongre için ekibi ile hızlı çalışmalarına devam eden Vestiyer Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Bülent Manav’a teşekkürlerini sunan Sönmez, iftar davetlileri ile tek tek ilgilendi.






Haber: Elif Taman


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.