Dentiss Logo

YÖK Diş Hekimliği Fakülteleri İçin Toplandı

Yükseköğretim Kurulu’nda (YÖK), diş hekimliği fakültelerinde verilen eğitimin niteliğinin arttırılması için toplantı yapıldı.
07.08.2015       17.36.22
YÖK’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, diş hekimliği fakültelerinde verilen eğitimin niteliğinin arttırılması ve Mezuniyet Öncesi Ulusal Diş Hekimliği Çekirdek Eğitim Programı’nın (UÇEP) görüşülmesi amacıyla, Yükseköğretim Kurulu’nda bir toplantı yapıldı. Toplantıya 43 diş hekimliği fakültesinin dekanları katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet İsmail Safa Kapıcıoğlu’nun moderatörlüğünde devam etti.

Toplantıda, UÇEP’in yanı sıra, diş hekimliği ile ilgili diğer konularda da görüş alışverişinde bulunuldu. Diş hekimliği fakültelerinde verilen eğitimle ilgili sorunların tartışılması, çözüme yönelik çalışmalara devam edilmesi ve gündemdeki maddelerin takip edilmesi için toplantıların YÖK koordinatörlüğünde geleneksel hale getirilmesine karar verildi.





Kaynak: YÖK




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.