Dentiss Logo

APEC 2019, Endodontinin Yıldızlarını İstanbul’da Buluşturuyor

Türk Endodonti Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan APEC 2019, endodonti dünyasının yıldızlarını İstanbul’da ağırlayacak.
28.02.2019       10.48.27
Asya Pasifik Endodonti Konfederasyonu’nun 20’nci Bilimsel Kongresi APEC 2019 ve 14. Uluslararası Türk Endodonti Derneği Kongresi, 24-27 Nisan 2019 tarihlerinde Türkiye’de gerçekleştirilecek. Endodonti dünyasını buluşturan APEC kongresine, bu sene İstanbul ev sahipliği yapıyor. Türk Endodonti Derneği tarafından organize edilen etkinlik, Fairmont Quasar İstanbul Hotel’de düzenlenecek.


Kongre, endodonti dünyasındaki en son gelişmeleri katılımcılara sunacak ve güncel bilgi paylaşımı sağlayacak. Etkinlik, temel ve klinik endodontide yenilikleri aktaracak konuşmacıları, kongre öncesi kursları, sözlü ve poster sunumları ile renkli bir program vaat ediyor. Endodonti dünyasının yakından tanıdığı çok kıymetli isimleri İstanbul’a getirecek olan bu organizasyonda, Yoshitsugu Terauchi ve Martin Trope gibi değerli konuşmacıların büyük ilgi çekmesi bekleniyor. Katılımcılar, kırık alet çıkartmayı Terauchi’den, MTA’yı Camilleri ve Nekoofar’dan dinleme şansını bulacaklar. Şekillendirme ve doldurma da yıldızlar geçidi; Trope, Gulabivala, Neelakantan ve diğerleri…

APEC 2019’da bilimsel içeriğin yanı sıra doyurucu bir sosyal program da katılımcıları bekliyor. Yurt dışından gelen misafirler, İstanbul Boğazı, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı gibi şehrin simgesi haline gelmiş yerleri ve Türk mutfağını keşfetme fırsatı bulacaklar. Kongre programını incelemek ve kayıt olmak isteyenler apec2019istanbul.com internet adresini inceleyebilir.

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.