Dentiss Logo

Ağız İçi Fotoğrafçılık İçin Flexipalette

Bir seri kontrast oluşturan innovatif apareyden oluşan Flexipalette, bükülebilir bakır levhaların hipo-alerjen özellikte plastimed (bir çeşit lateks içermeyen medikal sınıf silikon) ile kaplanması ile yapılmıştır.
03.01.2013       12.13.45

İsviçreli Smile Line’ın bir grup klinisyen ve araştırmacıdan oluşan Styleitaliano ile birlikte geliştirdiği Flexipalette, intra-oral fotoğrafçılık ile ilgilenen dental profesyonellere eşsiz bir deneyim sunuyor. Bir seri kontrast oluşturan innovatif apareyden oluşan Flexipalette, bükülebilir bakır levhaların hipo-alerjen özellikte plastimed (bir çeşit lateks içermeyen medikal sınıf silikon) ile kaplanması ile yapılmıştır. Flexipalette 135°C derecede otoklavlanabilir, tamamen opaktır ve fotoğraf çekimi esnasında yansıma yapmaz. Yumuşak yapısı ile hasta ağzında rahatlıkla kullanılabilirken aynı zamanda 30° ya da 45° dereceye kadar bükülüp daha iyi fotoğraf çekimleri yapılabilir. Turkuaz Dental, Tel: 0 232 464 06 66 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.