Dentiss Logo

Asisdent Buluşmaları’nın İlki Sarp Dental Sponsorluğunda Yapıldı

Türkiye’nin diş hekimliği alanında üç büyük kongresinden biri olan Dental İstanbul Kongresi kapsamında bu yıl yardımcı personeller için Sarp Dental sponsorluğunda yeni bir etkinlik düzenlendi. VESTA tarafından organize edilen ‘Asisdent Buluşmaları’nda Dt. Mustafa Bekerecioğlu ve Dr. Kerem Dedeoğlu yardımcı personellere hem öğretici hem de keyifli bir sunum gerçekleştirdi.
11.12.2013       15.46.11
Diş hekimliğinde sürekli eğitim anlayışıyla eğitim faaliyetlerini sürdüren VESTA, yardımcı personelleri yeni bir organizasyonda bir araya getirdi. Sarp Dental’in katkısıyla düzenlenen eğitim seminerine asistanlar büyük ilgi gösterdi. 8 Aralık Pazar günü İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Asisdent Buluşmaları’ Dental İstanbul 2013 Kongresi kapsamında yapıldı.

Diş hekimliğinin önemli unsurlarından yardımcı personellerin günlük çalışmalarında kullandıkları genel bilgileri ve püf noktaları, seminer kapsamında Dt. Mustafa Bekerecioğlu ve Dr. Kerem Dedeoğlu aktardı. Üç saatlik seminer boyunca hasta ile iletişim, hasta onam formları, sterilizasyon ve dezenfeksiyon, el yıkama, asepsi ve antisepsi, diş hekimliği terminolojisi, cerrahi terimler, dental implant terminolojisi, implant uygulamalarında yardımcı personelin rolü gibi konular ele alındı.

Yaklaşık 200 diş hekimi asistanının bir araya geldiği eğitim seminerinde bilgi ve deneyimlerini yardımcı personellere aktaran Dt. Bekerecioğlu ve Dr. Dedeoğlu, ayrıca, bazı önemli noktaların da altını çizerek uygulama esnasında dikkat edilmesi gereken konular hakkında açıklama yaptı.

Konuşmacıların ele aldıkları konulardan ve performanslarından memnun kaldıklarını ifade eden yardımcı personeller, ‘Asisdent Buluşmaları’ bitiminde katılım sertifikalarını aldı.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.