Dentiss Logo

Beykent Diş Hekimliği Fakültesi Sempozyumu’nun İkincisi Düzenlendi

Bir çatı etkinlik olan GREATIST Uluslararası Kongresi, 27 Ekim 2019 Pazar günü oditoryum salonunda Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı.
11.11.2019       14.45.42
Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu’nun açılış konuşmaları ile başlayan Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Sempozyumu’nda yerli ve yabancı konuşmacılar sunum yaptı.
 
Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman, açılış konuşmasında, üniversite olarak bilimsel etkinliklere büyük önem verdiklerini ve bu sempozyumun devamı için desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülent Katiboğlu’nu, bu çalışmaya öncülük etmesinden ve gayretlerinden dolayı tebrik eden Prof. Dr. Ferman, gelecek yılki sempozyuma da mutlaka katılmak istediğini belirtti.
 
Doç. Dr. Nejat Altıntaş’ın “Neden Uyuyoruz?” başlıklı konuşması ile başlayan bilimsel oturumlarda, Prof. Dr. Tonguç Sülün’ün “Temporomandibular Rahatsızlıklarda Faz 1 ve Faz 2 Tedavi”, Prof. Dr. Ami Smidt’in “Protez Tedavisinin Çeşitli Yönleri - Kapsamlı Yaklaşım”, Dr. Marc Regrain’in “Arktaki Tüm Dişlerin Çekimi, İmplantasyon, İmmediat İmplant Yüklemesi”, Dr. Eser Şimşek’in “Dijital Diş Hekimliğinde Öngörülebilir Estetik Tedaviler Mümkün mü?” başlıklı sunumları katılımcıların beğenisini topladı.
 
Sempozyumun sonunda ise Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu tarafından gerçekleştirilen “İmplantoloji Kliniğinde Zaman Yolculuğu” başlıklı sunumu vardı.
 
Öğrencilerden Bilimsel Sunum
 
Ana kongre salonu ile eş zamanlı gerçekleşen öğrenci sempozyumu sahnesinde ise değerli hocaların yanı sıra Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri de sunumlar yaptı.
 
Prof. Dr. Ahmet Bülent Katiboğlu’nun açılış konuşması ile başlayan Beykent Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Sempozyumu programında, Dr. Zeliha Öztürk’ün “Diş Hekimliğinde Homeopati”, Dr. Gürkan Güneç’in “Endodontide Nikel - Titanyum Aletler Sunumu Giriş Konuşması” ve devamında Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin “Endodontide Nikel - Titanyum Aletler” sunumu gerçekleştirildi.
 
Prof. Dr. Muzaffer Ateş’in “Diş Hekimliğinde Hipnoz” konulu konuşmasının ardından Dr. Selin Gaş, “Diş Hekimliği Tedavileri ve Sistemik Hastalıkların Önemi Sunumu Giriş Konuşması” ile sahnedeydi. Programın devamında Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin “Diş Hekimliği Tedavileri ve Sistemik Hastalıkların Önemi” başlıklı sunumları gerçekleşti.
Dt. Serdar Sıralar Stand-Up Gösterisi
 
Öğrenci Sempozyumu’nun finalinde ise diş hekimliğinin gülümseten yüzü Dt. Serdar Sıralar Stand-Up gösterisi ile sahne aldı.
 
Diş hekimliği mesleğinin yanı sıra Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Stand-Up gösterileri yapan Sıralar, ORALMORAL isimli bir kitabın da yazarı. Korkulan diş hekimliği tedavilerini ve deneyimlerini kahkahalara dönüştüren Sıralar, kongrenin finalinde katılımcıları kahkahalar ile uğurladı. 

 


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.