Dentiss Logo

DİLAD İlk Sempozyumunu 26 Ekimde Yapıyor

Diş Hekimliği Lazer Akademisi Derneği (DİLAD), ilk sempozyumunu 26 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştireceğini duyurdu.  
26.09.2017       13.28.24
Prof. Dr. Selçuk Yılmaz tarafından 2005 yılında kurulan ve halihazırda başkanlığını Prof. Dr. Aslıhan Üşümez’in yürüttüğü Diş Hekimliği Lazer Akademisi Derneği (DİLAD), 26 Ekim 2017 tarihinde bir günlük bir sempozyum gerçekleştiriyor.

“Başarıya Giden Yolda 5N1K” ana başlığıyla duyurulan Sempozyum, İstanbul Barbaros Point Otel’de yapılacak. Sempozyumda Prof. Dr. Roeland DeMoor, Prof. Dr. Leyla Kuru, Prof. Dr. Aslıhan Üşümez, Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli birer konuşma ile sahneye çıkıyor.


DİLAD 1. Sempozyum programında yer alan konuşmacılar ve konular ise şu şekilde:

Prof. Dr. Roeland DeMoor
Endodontide Lazer Kullanımı Ultrasonik temizliğe karşı lazer ile aktive edilen dezenfeksiyon

Prof. Dr. Leyla Kuru
Periodontal ve Periimplant Tedavide Lazer

Prof. Dr. Aslıhan Üşümez
Estetik Uygulamalarda Lazerin Yeri Doğru uygulama için bilinmesi gerekenler

Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli
Çocuk Dişhekimliği Kliniğinde Lazer Uygulamaları


DİLAD KİMDİR?

Diş Hekimliği Lazer Akademisi Derneği, gün geçtikçe diş hekimliği alanındaki etkinliğini artıran lazer uygulamaları konusunda çalışmalarda bulunmak amacıyla 2005 yılında kurulmuştur. Bu konuda çeşitli çalışmalar yürütmekte, etkinlikler düzenlemektedir.

DİLAD, dünyada bu konudaki en bilinen ve değer gören “World Federation for Lasers in Dentistry” (WFLD) derneğinin de Türkiye temsilcisidir.


DAHA GENİŞ BİLGİ ve KAYIT

Gerek sempozyum hakkında, gerekse DİLAD hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesi www.dilad.org adresini ziyaret edebilir, aşağıdaki eposta ve telefon numarasından iletişime geçebirilsiniz:

Telefon: 05387354646
www.dilad.org


 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.