Dentiss Logo

DİŞSİAD’dan Biz Bize Yeteriz Türkiye’m Kampanyasına Tam Destek

Dental sektörü temsil eden Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vereceğini duyurdu. Derneğin Başkanı Erkan Uçar, kampanyaya katılmayı Türkiye’ye bir borç bildiklerini söylüyor.  
01.05.2020       00.46.54
Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), bu yıla dair tüm gelirlerini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışlayacaklarını duyurdu.
 
Açıklamada DİŞSİAD Başkanı Erkan Uçar, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası’na imkânları ölçüsünde destek olmayı dernek olarak Türkiye’ye bir borç bildiklerini ve Sağlık Bakanlığı kararlarına göre çalışmaya ve hekimlere hizmete devam edeceklerini vurguladı.
 
DİŞSİAD, Türk Diş Hekimleri Birliği ile iletişim ve dayanışma halinde ürün ve hizmet teminine katkı vermeye devam ediyor. Derneğin Başkanı Erkan Uçar, malzeme temini ve istihdamı korumanın önemine işaret ederek "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında belirlenen yeni çalışma koşullarımız dâhilinde, özellikle istihdamı koruma noktasında paydaşlarımızla etkileşim halindeyiz. Tıbbi cihaz sektörü olarak milli mücadelede ön saflarda yer almaya devam edeceğiz" diyor.
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.