Dentiss Logo

DİŞSİAD’ın Yeni Başkanı Erkan Uçar Oldu

 Türkiye’de dental sektörün en önemli temsilcisi Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DİŞSİAD) yeni başkanı, bir önceki dönemde derneğin Genel Sekreterlik görevini yürüten Erkan Uçar oldu.
06.11.2019       16.58.35
DİŞSİAD’ın 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5 Kasım 2019 Salı günü Ottoman's Life Hotel Deluxe’de gerçekleştirildi. Saat 18:00’de başlayan toplantıya yaklaşık 100 dernek üyesi katıldı.


Bir önceki Genel Başkan Ali Çakır ile derneğin Genel Sekreterlik görevini yürüten Erkan Uçar’ın aday olduğu yarışta, dernek üyeleri oylarını kullandı.


Kapalı oylama ile gerçekleşen seçimde en fazla oyu alan Erkan Uçar, DİŞSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yeni dönemin Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise Erkan Uçar’ın yanı sıra Selami Yaman, Orhan Sevinç, Erol Soydan, İsa Aydın, Fatih Uysal ve Ömer Polat gibi sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor.

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği DİŞSİAD, dental sektörün sorunlarına çözüm bulmak ve Türk sanayicilerine iş potansiyeli oluşturmak amacıyla 1996 yılında kuruldu. Bugüne kadar Ali Çakır, Namık Kemal Sönmez, Yüksel Akyol ve Ferizan Peker gibi isimlerin başkanlık görevlerini yürüttüğü DİŞSİAD’da bu kez ipi göğüsleyen isim Erkan Uçar oldu.

Birçok başarılı organizasyona ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan DİŞSİAD, yurt içi ve yurt dışı fuarların düzenlenmesinde de etkin bir rol üstleniyor. Uluslararası fuarlarda, DİŞSİAD öncülüğünde gerçekleşen milli katılım organizasyonları,  dental sektör açısından önemli kazanımlar sağlıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.