Dentiss Logo

Dişhekimlerinden fotoğraf sergisi

Türkiye’de dişhekimliği biliminin kuruluşunun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler 30 Haziran-5 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 15. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi kapsamında da devam edecek. Bu etkinliklerden biri de Bilimsel Dişhekimliği’nin 100. Yılında Dişhekimleri Karma Fotoğraf Sergisi. Sergi 3-5 Temmuz 2008 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müzesi Ahmet Fethi Paşa Salonu’nda açılıyor.
27.06.2008       14.37.58

Türkiye’de dişhekimliği biliminin kuruluşunun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler 30 Haziran-5 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 15. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi kapsamında da devam edecek. Bu etkinliklerden biri de Bilimsel Dişhekimliği’nin 100. Yılında Dişhekimleri Karma Fotoğraf Sergisi. Sergi 3-5 Temmuz 2008 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müzesi Ahmet Fethi Paşa Salonu’nda açılıyor. Fuji Film Türkiye’nin sponsorluk desteğiyle gerçekleştirilecek sergide 19 dişhekiminin 33 adet fotoğrafı yer alacak. Sergideki her bir kadraj, fotoğrafçısının hayallerini, iç dünyasını, dünyaya bakışını yansıtıyor.

 

Fotoğraf sergisinde “Rampaların ustasıyım” ve “Sıra” isimli fotoğraflarıyla yer alan Dişhekimi Gökhan Sonay, “Sergimize gelen dişhekimleri farklı bakış açıları, farklı kompozisyonlar , farklı çekim teknikleri ile oluşturulmuş bu kareleri izlemekten keyif alacaklar” diyor.  


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.