Dentiss Logo

EDAD Trabzon Semineri 03 Mayıs’ta

Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği’nin Karadeniz Temsilciliği, Trabzon Semineri’ni 03 Mayıs’ta gerçekleştirecek.
22.04.2014       13.58.54
Zorlu Grand Otel’de yapılacak Trabzon Semineri, Prof. Dr. M. Kemal Ünsal ve Dt. Kübel İltan Özkut tarafından verilecek.

Seminerde Prof. Ünsal, “İmplant vakalarında tedavi sınıflandırması ve bu sınıflandırmaya göre izlenecek tedavi yöntemleri”ni anlatırken, Dt. Özkut ise “Klinikleri ayakta tutan dinamikler”, “Ekip olmak”, “Yeni hasta deneyimleri”, “Recall sistemi” ve “Hastalar bizden ne bekler?” konularından bahsedecek. 


Günümüzde, klinik hizmeti veren birçok diş hekimi için, implant eğitimi, mezuniyet sonrası alınmış ya da alınması gerekli bir tedavi alternatifi olmuştur. Bu sebeple, Prof. Ünsal’ın sunumunda, vakaların özelliklerine göre nasıl değerlendirilmeleri gerektiği ve alınan riskler, artıları ve eksileri ile tartışılacaktır.

Hastalar, hekimlerinden her yönü ile profesyonel yaklaşım beklemektedir. Dt. Özkut, sunumunda yönetim ve hasta iletişimi konusundaki son gelişmeleri konsept örneklerle anlatacak, her doktorun kendini değerlendirmesi ve değiştirmesi için çeşitli detaylara değinecektir.

 

 

Ayrıntılı bilgi: www.edad.org.tr/eventDetail.aspx?eventID=235




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.