Dentiss Logo

GREATIST, Dental Sektöre İlaç Gibi Geldi

Türkiye’nin diş hekimliği alanındaki bağımsız en büyük bilimsel kongresi olan GREATIST, 16. yılında müthiş bir etkinlik gerçekleştirerek 3.500 sektör üyesini bir araya getirdi.
06.11.2018       11.56.42
Vestiyer Yayın Grubu (VYG)’nun, Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) ile birlikte düzenlediği ve Türkiye’nin diş hekimliği alanındaki bağımsız en büyük bilimsel kongresi olan GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, 16. yılında müthiş bir etkinlik gerçekleştirdi.



Katılımcı Sayısını Net Olarak Yayınladı

GREATIST 2018, 26-28 Ekim tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Bilimsel anlamda kendini geliştirmek ve yeni ürünler hakkında bilgi edinmek isteyen diş hekimlerinden diş teknisyenlerine, öğrencilerden dental asistanlara ve firma temsilcilerine kadar 3 bin 500 ulusal ve uluslararası dental profesyonel bu büyük organizasyona katıldı. Firma yetkilileri, katılımcı sayısını kapı kayıtlarını yöneten bilişim firmasının sunduğu rapora dayanarak şeffaf bir şekilde yayınladı.

Aynı çatı altında 1 Kongre, 3 Sempozyum, 1 fuar, 14 kurs, ödüllü poster sunumları ile sözlü bildiriler, paramedikal eğitimler ve daha pek çok bilimsel/mesleki etkinliği gerçekleştiren GREATSIT’e katılanların 1787’si diş hekimi, 443’ü diş teknisyeni, 121’i hekim yardımcısı, 417’si diş hekimliği 4. ve 5. sınıf öğrencisi, 635’i de firma mensubu olarak kayıt edildi.



Dünyanın Dört Bir Yanından Sektör Üyesi Bu Çatı Altında

16 yıldan bu yana artan bir grafikle ilerlemeye devam eden GREATIST’in yurt dışı katılımcı sayısı da her geçen gün artıyor.

Hedefi, diş hekimliği açısından İstanbul’u, dünyanın belli başlı buluşma noktalarından biri haline getirmek olan GREATIST’in bu hedefini gerçekleştirdiği farklı ülkelerden gelen katılımcı sayısının da artması ile görülüyor. Bu yıl Pakistan, Avusturalya, Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Bulgaristan, Kanada, Çin, Kıbrıs, Danimarka, Almanya, Gine, Hindistan, İran, Irak, İtalya, Ürdün, Güney Kore, Libya, Umman, Filistin, Rusya, Sırbistan, Somali, İsviçre, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Amerika olmak üzere toplam 29 farklı ülkeden yüzlerce diş hekimi, GREATIST’e katıldı.




4 bin Metrekare Fuar Alanı

Sektörde büyük ses getiren organizasyonun 4 bin metrekarelik fuar kısmında yer alan 85 ulusal ve uluslararası firma, sektördeki yeniliklerini davetlilere tanıtmak için rengarenk standlarında ziyaretçilerini ağırladı.

Greatist Ağız ve Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nın açılışı, 26 Ekim günü DİŞSİAD Başkan Yardımcısı Yusuf Arpacıoğlu, VYG Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Bülent Manav ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Cengizhan Keskin’in konuşması ile yapıldı. Açılış kurdelesi DİŞİSAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kesildi.




GREATIST 2019 Ne Zaman?

Üç gün boyunca süren etkinlikleri ile hem bilimsel hem ticari anlamda yoğun geçen GREATIST, ülkemizin ve dental sektörün içinden geçtiği şu bunalımlı günlerde herkese ilaç gibi geldi. Vestiyer Yayın Grubu ve DİŞSİAD’ın, başarılarını tüm sektör yetkilileri ile birlikte pasta keserek kutladığı seremoni Pazar akşamı Kongre ve Fuar sonunda yapıldı.



Gelecek sene GREATIST 2019’un 25-27 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Kongre için kayıtlar şimdiden alınmaya başladı.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.