Dentiss Logo

GREATIST Kongresi için Erken Kayıt Avantajları

GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, bu yıl 17. kez kapılarını diş hekimliğindeki bilimsel gelişmelere ve yeni teknolojilere aralıyor. Etkinlikte, kongre programlarının yanı sıra uygulamalı kurslar da katılımcıları bekliyor olacak. 25-27 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek kongre için yerinizi şimdiden ayırtarak erken kayıt avantajlarından yararlanabilirsiniz.
25.04.2019       18.15.45

Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden yüzlerce diş hekimini ve dental sektör üyesini bir araya getiren GREATIST, bu sene 17. kez kapılarını açacak. Bir çatı etkinlik olan GREATIST, diş hekimleri, diş teknisyenleri ve dental asistanlar için farklı sempozyumları aynı adreste birleştiriyor. GREATIST kapsamındaki 9. Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu, diş teknisyenleri için mesleki gelişim fırsatı olmayı sürdürecek. Özenle hazırlanan bu sempozyum yıllardır katılım ücreti olmadan diş hekimliği bilimine hizmet ediyor. Geçtiğimiz yıl Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sempozyumu’nun ilkine ev sahipliği yapan GREATIST, bu sene zengin bir program ile ikinci sempozyumun adresi olacak.

GREATIST’in bu yıl en önemli sürprizlerinden biri ise diş hekimliğinde dünyanın en önemli bilimsel topluluklarından olan “Style Italiano Endodontics (SIE) tarafından hazırlanan SIE International Conference’ı hekimlerle buluşturacak olması. Topluluğun kurucusu olan Prof. Dr. Fabio Gorni’nin de aralarında olduğu 5 SIE konuşmacısı endodontideki yenilikleri katılımcılara aktaracak. Bu etkinlik kapsamında düzenlenecek olan uygulamalı kurslar da kaçırılmaması gerekenler arasında… GREATIST Kongresi’ne dair bilimsel program netleştikçe www.greatist.pro adresinden açıklanacağı için web sitesini dönem dönem ziyaret etmekte yarar var.


Kongre Paketinizi Erkenden Seçin


Vestiyer Yayın Grubu’nun (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve Dental Tribune International (DTI) tarafından hazırlanan GREATIST Kongre ve Fuarı geçtiğimiz yıl 3500 kişiyi ağırladı. Her yıl daha yoğun bir ilgi ile takip edilen kongreye katılım için erken kayıt paketleri oldukça avantajlı.

 


Sınırlı sayıda sunulan avantajlı paketler pek çok armağan içeriyor. Kayıt olduğunuz andan itibaren Vestiyer Yayın Grubu’nun 8 farklı dergisinden yararlanmaya başlıyorsunuz. Yıl boyunca 100’e yakın bilimsel makaleyi kliniğinize getiren bu yayınlarda, diş hekimlerini ilgilendiren yasal düzenlemelerden yeni teknoloji ve güncel etkinliklere uzanan zengin bir içerik var.

 




Armağanlar bu kadarla da sınırlı değil. Kitap ve kartvizit hediyeleri ile kongre kurslarından birine katılım imkanı da katılım paketlerinde sunuluyor. Kongre paketlerinin en güzel tarafı ise diş hekimlerine bir meslektaşlarını kongreye davet etme imkanı vermesi. Konuk hekim de tüm kongre programını izleyebiliyor. Ayrıca hekimler, dental asistanlarını ve diş teknisyenlerini de kendileri için hazırlanan programlara gönderebiliyorlar. Tüm bu armağanların yer aldığı sınırlı sayıdaki erken kayıt paketleri ile kongreye 650 TL’den kayıt olmak mümkün.

5 Yıldızlı Konaklama Seçenekleri


Konaklamalı paketler ise Grand Cevahir Kongre Oteli’nin 5 yıldızlı konforunu yaşamanız için hazırlandı. İki kişilik odada tek kişilik konaklama paketinin fiyatı 1200 TL. Bu fiyat hem yukarıda saydığımız kongre paketini hem de 2 gece konaklamayı içeriyor. Bu seçenekte baylar baylarla bayanlar bayanlarla eşleştiriliyor ve odalarda 2 hekim konaklıyor.

 


Tanımadığınız bir hekim yerine kendi hekim arkadaşınızla konaklamak isterseniz ikili paketi de seçebilirsiniz. Arkadaş indirimi ile 2 tane konaklamalı paketi 2400 TL yerine 2200 TL’den alabiliyorsunuz. Tek başınıza konaklamak isterseniz 1650 TL’lik paketten, hekim olmayan bir refakatçiyle konaklamak isterseniz 1850 TL’lik paketten yararlanabilirsiniz. Bu paket de kongreyi İstanbul tatiline çevirmek isteyen, hekim olmayan arkadaşı veya eşiyle gelmek isteyenler için çok avantajlı.


Bu paketler aylar öncesinden sizin için ayırttığımız sınırlı sayıdaki oda için geçerli. Sınırlı sayıdaki odalar bittiğinde fiyatların da değişeceğini hatırlatmakta yarar var. Katılım paketleri hakkında sorularınız ve kayıt için 0212 481 02 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.