Dentiss Logo

Her İki Kursa Birden Kayıt Yaptırın, 1.430 TL Kazançlı Çıkın

Katılımcı memnuniyetini daima ön planda tutan VESTA, implantolojiye yeni başlayacak diş hekimleri için oldukça cazip bir paket hazırladı.
20.01.2016       11.46.56
VESTA, İstanbul’da gerçekleştireceği Kadavra Uygulamalı İmplantoloji Temel ve İleri Seviye Eğitimlerinin her ikisine birden kayıt yaptıran hekimlere, 1.430 TL indirim uyguluyor.

Bu şekilde kayıt olan katılımcılar için eğitim tarihleri aşağıdaki gibi uygulanacak:

Temel Eğitim: 6-8 Mayıs 2016
İleri Seviye Eğitim: 23-25 Eylül 2016

KADAVRADA İMPLANTOLOJİ EĞİTİMİ

On yılı aşkın bir süredir diş hekimleri için mezuniyet sonrası eğitimler düzenleyen VESTA’nın en önemli eğitimlerinden biri hiç şüphesiz implantoloji. Zaman içerisinde edindiği tecrübeler ve katılımcı hekimlerden gelen talepler doğrultusunda, sürekli bir gelişim çizgisi izleyen implantoloji kursları, artık yeni bir dönemeçte.

VESTA, on yıllık implantoloji eğitim tecrübesi ile yedi yıllık kadavra uygulamalı kurs tecrübesini sentezleyerek, “Kadavra Uygulamalı Temel İmplantoloji” ve “Kadavra Uygulamalı İleri Seviye İmplantoloji” kurslarını tasarlayarak hayata geçirdi. Eğitimler, temel ve ileri seviyelerdeki iki farklı gruba eş zamanlı olarak Prof. Dr. Bahadır Giray, Prof. Dr. Kemal Ünsal ve Doç. Dr. Selçuk Tunalı tarafından veriliyor. Kursların uygulamalı bölümleri taze dondurulmuş kadavralar üzerinde yapılıyor.

İlk kez 2015 yılında Ankara’da düzenlenen Kadavra Uygulamalı İmplantoloji Kursları için yeni tarih açıklandı. Kurslar, 6-8 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Göztepe’de bulunan, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Birimi’nde gerçekleştirilecek.


Eğitimler hakkında daha fazla bilgi için ilgili resmin üstüne tıklayabilirsiniz:

 


İKİ KURSA BİRDEN KAYIT YAPTIRANLAR, KAZANÇLI ÇIKIYOR

Katılımcı memnuniyetini daima ön planda tutan VESTA, implantolojiye yeni başlayacak diş hekimleri için oldukça cazip bir paket hazırladı. Temel ve İleri Seviye kursların her ikisine birden kayıt yaptıran hekimler, 1.430 TL indirimden yararlanıyor. Kurs fiyatları, ilk on başvuru için aşağıdaki gibi uygulanıyor:

Temel Kurs Kayıt Ücreti: 3.780 TL
İleri Seviye Kayıt Ücreti: 4.650 TL
Temel + İleri Kurs Ücreti: 7.000 TL


ÖNEMLİ HATIRLATMA

Temel ve İleri Seviye kurslar, aynı tarihlerde fakat ayrı salonlarda gerçekleştirildiği için her iki kursa birden kayıt yaptıran diş hekimleri, 6-8 Mayıs 2016 tarihlerinde İmplantoloji Temel Eğitimi’ne katılıp sertifikalarını alacaklar.

Bu katılımcılar için İleri Seviye Eğitim ise 23-25 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.


HEMEN ARAYIN, DETAYLI BİLGİ ALIN

Size en uygun ödeme şeklini belirlemek ve detaylar hakkında bilgi almak için
0212 481 02 20
0555 518 87 27
no’lu telefondan İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.