Dentiss Logo

ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantısı Antalya’da

ITI, diş hekimlerini 30 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya’da buluşturacak. Dental implantoloji alanında tüm yeniliklerin paylaşılacağı ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantısı’na 1000’in üzerinde hekimin katılması bekleniyor.  
07.11.2018       18.10.08
Dental İmplant alanında, sağlam ve köklü bilimsel kanıtlara dayalı bilginin geliştirilmesi ve güncel bilgi alışverişinin desteklenmesi amacıyla toplantılar gerçekleştiren International Team for Implantology (ITI), diş hekimlerini Antalya’da buluşturuyor.

Organizasyon, implantoloji alanında bilgi alışverişini artırıp hekimler arası iletişimi geliştirdiği için önem taşıyor. Dental implantoloji ile ilgili son bilimsel gelişmeler, ilgili teknolojiler ve yenilikler ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantısı’nda katılımcılar ile paylaşılacak.

Türkiye genelinde binin üzerinde katılımcı ağırlaması beklenen toplantı, Antalya’daki Titanic Delux Golf Belek’te düzenleniyor. 30 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde bilimsel toplantıda yer alacak sunumlar ise şöyle;

Krzysztof Chmielewsk’in "Dijital Planlamanın Gücü / Cerrahi ve Protetik Sonuçlar", Hugo Madeira’nın "İmplantolojide Dijital İş Akışı / Tek Diş Eksikliğinden Total Dişsizliğe Dijital Yaklaşımla İmmediat Yükleme" Joao Carames’in "Dişsiz Hastanın Estetik Rehabilitasyonunda Cerrahi ve Protetik Teknikler", Algirdas Puisys’in "Mandibulada Sert ve Yumuşak Doku Arttırımı / Estetik Bölgede İmmediat İmplant Yerleşiminde Gelişmeler”.

Detaylı bilgi ve katılım için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.