Dentiss Logo

İZDO Kongresi Kasımda Yapılıyor

İzmir Dişhekimleri Odası ev sahipliğinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen İZDO Bilimsel Kongre ve Sergisi, bu yıl 8-10 Kasım 2019’da.
26.09.2019       11.12.26
Bu yıl 26. kez gerçekleştirilecek olan İZDO Bilimsel Kongre ve Sergisi, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılıyor. Dişhekimliğine dair güncel konuların konuşulacağı etkinlik kapsamında konferans ve kursların yanısıra bir sergi de yer alıyor.

İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, konuya ilişkin yayınladığı mesajda “Yoğun koşuşturma içinde yorulan zihin ve bedenlerimiz için işlere kısa bir ara verip, İzmir’in enerjik havasını solumanın sizlere de çok iyi geleceğine inanıyor ve siz meslektaşlarımı kongremize davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kongrenin Bilimsel Komite Başkanı Prof. Dr. Murat Türkün de, yaptıkları çalışmalara dair bilgi verdi. Prof. Dr. Türkün ise mesajında şu ifadeleri kullandı: “İzmir Dişhekimleri Odası ev sahipliğinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde  8, 9 ve 10 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 26. Uluslararası  İZDO Bilimsel Kongre ve Sergisi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Dişhekimliğinin en güncel konularının ele alındığı konferans ve kurslardan oluşan bilimsel programımızı ve alanlarında başarılı olmuş değerli akademisyen ve klinisyenleri sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyacağız.”

Etkinliğe dair daha fazla bilgi için resmi web adresi www.izdokongreleri.org adresi ziyaret edilebilir.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.