Dentiss Logo

Kemik Sempozyumu’na Kayıtlar Başladı

ICOI-MEFFERT İmplant Enstitüsü, 5-8 EKİM 2017 tarihleri arasında Kemik Sempozyumu düzenliyor. Sempozyumda dünyaca ünlü klinisyenler bir araya gelecek.
28.11.2016       17.22.44
Kemik Sempozyumu 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Rixos Bodrum’da gerçekleştirilecek. Katılımcı diş hekimleri, dünyanın ileri gelen konuşmacılarından, sert ve yumuşak doku ile ilgili tüm yenilikler ve güncel uygulamalar hakkında bilgi edinecekler.

Southern California Üniversitesi’nden Prof. Dr. Homa Zadeh ile başlayacak olan sempozyumda; New York Stony Brook Üniversitesi’nden Prof. Dr. George Romanos, Michigan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Diego Velasquez, Milan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tiziano Testori, Corpo Clinica’dan Prof. Dr. Jose Carlos Rosa, SEGID Temeschburg Üniversitesi’nden Prof. Dr. Marius Setigman, MUISTIR Üniversitesi’nden Prof. Dr. Charles Khoury ve Pennsylvania Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hector Sarmiento konuşmacı olarak bulunacak.

Sempozyum kısmı 15 saat sürecek organizasyonda Mucogingival estetik cerrahi, Vertikal augmentasyon, vista tekniği, IDR, yeni nesil collegen graftler, Atrofik posteroir maxsilla cerrahi teknikler, Periimplantitis tedavileri, Flep tasarımları ve implantolojinin geleceği öğrenilecek.

Gala yemeğinde Fellow ve Diplomat üyeliğine yükselen tüm doktorlara sertifikalarının verileceği bir törenin de organize edileceği etkinlikte poster bildirimi için müracaatlar da başladı.

Poster sunumunda bulunmak isteyenlerin, “Yumuşak ve sert doku greft uygulamalarında riskler ve ödüller” konulu posterleri İngilizce olarak hazırlayıp, [email protected] adresine mail olarak göndermesi gerekiyor. Kurul tarafından yapılacak değerlendirmede seçilen posterler kongre merkezindeki poster alanında sergilenecek.

Detaylar ve kayıt için MEFFERT İmplant Enstitüsü’ne buradan ulaşabilirsiniz.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.