Dentiss Logo

Prof. Dr. M. Kemal Ünsal Dijital Çağ’ı Anlatacak

Güney Akademi’nin düzenlediği eğitimlerin Kasım Programı’nda Prof. Dr. M. Kemal Ünsal var. Prof. Dr. Ünsal, ‘Kliniklerimizi Dijital Çağa Uydurmalı mıyız? Artılar ve Eksiler’ başlıklı eğitimi İstanbul’da gerçekleştirecek.
10.11.2017       12.46.25
Kasım ayı etkinlik takvimini açıklayan Güney Akademi’nin 18 Kasım programında Prof. Dr. Kemal Ünsal var. Güney Akademi’nin İstanbul Ümraniye’deki eğitim merkezinde gerçekleştirilecek olan eğitimin başlığı; ‘Kliniklerimizi Dijital Çağa Uydurmalı mıyız? Artılar ve Eksiler’

18 Kasım 2017 günü saat 09.00 – 17.00 arasında yapılacak olan eğitimde Prof. Dr. Ünsal; diş preperasyonunda dikkat edilmesi gereken faktörleri, dijital ölçü alımı için hazırlık aşamalarını, tarama teknikleri ve yazılım kullanımını anlatıp gün sonunda kurs katılımcıları ile uygulama yapacak.

Eğitim ücretinin 250 TL olduğu programa kayıt yaptırmak için Güney Akademi’den Elif AKYOL’u 0533 953 70 62 numaralı telefondan arayabilir, [email protected] adresine mail yazabilirsiniz.

Haber: Elif Taman (VYG)



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.