Dentiss Logo

Protez Alanındaki Yenilikler 4. LabArt Diş Teknisyenleri Kongresi’nde Olacak

4. LabArt Diş Teknisyenleri Bilimsel Kongre ve Sergisi, Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu tarafından, 07-08 Mart 2020 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bakırköy Otel’de düzenlenecek.
05.02.2020       16.58.48
Artan hasta ve hekim talepleri ve ülkemizin ekonomik şartlarının en son teknolojileri hızla temin etmemize imkan sağlaması nedeniyle, geleneksel yöntemler yerini giderek daha yüksek teknoloji içeren yöntem ve cihazlara bırakıyor. Ülkemizde ve dünyada protez alanındaki gelişmeleri takip etmek, bilgiyi paylaşmak ve güncellemek, bu alanda çalışan herkes için bir gereklilik.
 
Alanlarında çok değerli yerli ve yabancı konuşmacıların davet edildiği 4. LabArt Diş Teknisyenleri Kongresi, diş teknisyenlerinin yanı sıra diş hekimlerinin de katılımı ile uluslararası bir kongre olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlk üç kongrede olduğu gibi bilimsel programın yanı sıra uygulamalı pratik ve teorik kurs programlarına da ağırlık verilerek diş teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayacak. Güncel bilgi ve yöntemlerin sunulacağı kongre, 07-08 Mart 2020 tarihlerinde Hilton İstanbul Bakırköy Otel’de yapılacak.
 
Tüm Detayları ile Hibrit Protezler Sempozyumu
 
LabArt 4. Diş Teknisyenleri Kongresi bünyesinde bu yıl ilk defa, 8 Mart Pazar günü 'Tüm Detayları İle Hibrit Protezler Sempozyumu' gerçekleştirilecek. Tam gün sürecek sempozyumda, Prof. Dr. Aslıhan Üşümez ve Doç. Dr. Tuğrul Sarı tarafından yapılacak sunumlarda hibrit protezler hakkında birçok soru cevaplarını bulacak. 
 
Kongre dahilinde birbirinden değerli on farklı eğitmenin sunumlarını, katılımcılar ücretsiz kayıt olarak izleyebilecekler. Bunun yanı sıra düzenlenecek sempozyum, workshop ve kurslara ücretli kayıt olmak için detaylı bilgilere www.labartkongre.com ve kongre sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir. 
 
Haber: Elvan Genç (VYG) 

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.