Dentiss Logo

Şanlıurfa Diş Hekimleri ve Teknisyenleri Ağırladı

Sedef Diş Laboratuvarı’nın düzenlediği seminer gelenekselleşti. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen seminerde Prof. Dr. Türksel Dülgergil, Doç. Dr. Altay Uludamar, Dr. Mihele Khabbaz ve Diş Teknisyeni Hilal Kuday vardı.
31.03.2018       18.30.23
24 Mart, Cumartesi günü Nevali Oteli’nde düzenlenen seminere 180 diş hekimi ve diş teknisyeni katıldı. Tam gün süren seminerde Prof. Dr. Türksel Çoruh Dülgergil “Kompozit Ne Zaman Nerede Kullanılmaktadır?”, Doç. Dr. Altay Uludamar “Tüm Yönleriyle Lamina ve Tam Seramik Restorasyonlar”, Dr. Mihele Khabbaz “Endodontik Olarak Tedavi Edilmiş Ön Bölge Restorasyonlar ve Güncel Bilgiler”, Diş Teknisyeni Hilal Kuday “Analog ve Dijital Uygulama Teknikleri ile Protez Yapımı İncelikleri” konulu sunumlarını katılımcılara aktardı.



Sosyal program çerçevesinde Cumartesi akşamı Şanlıurfa sıra gecelerinde eğlenen katılımcılar, Pazar günü Göbeklitepe, Balıklı Göl, İbrahim Peygamber Makamı gezisine katılıp çift kubbede çay kahve ve nargile keyfi yaptılar.



Organizasyonu düzenleyen Sedef Diş Laboratuvarı sahibi Mehmet Emin Türkmen, yaptığı konuşmada, semineri destekleyen İstanbul Medipol Üniversitesi’ne, değerli konuşmacılara, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Ekrem Kaya’ya, Şanlıurfa Diş Teknisyenleri Dernek Başkanı Ali Akkuş’a, sponsor olan Ivoclar ve Efes Dental firmalarına ve seminere katılan diş hekimleriyle diş teknisyenlerine teşekkürlerini iletti.

Haber: Elif Taman (VYG)
Fotoğraf: M. Emin Türkmen (Sedef Diş Lab.)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.