Dentiss Logo

Straumann’dan, Medline Acil Sağlık Hizmeti Güvencesi

Straumann, kendi implant markalarını tercih eden hastalarını, diş hekimleri aracılığıyla Medline acil sağlık hizmeti güvencesi altına alıyor. Straumann, bu işbirliği sayesinde hastalarının sağlığıyla ilgili hem acil durumlarda hem de danışmak istedikleri her türlü sağlık sorunlarında 7/24 yanlarında olmayı hedefliyor.
08.01.2019       16.51.23
 Türkiye’nin birçok bölgesinde tedavi sürecinde Straumann implantlarını tercih eden hekimler, hastalarına 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabilecekleri Medline acil sağlık hizmetleri üyeliğini sunabilecekler. Dünyanın önde gelen implant markası Straumann, alanında öncü pek çok firma ile çözüm ortaklığı kuran Medline ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında 1 yılda 20 bin hastayı acil sağlık hizmeti güvencesi altına almayı hedefliyor.  

Bu işbirliğinin kapsamı ise şöyle: 7 gün 24 saat Türkiye genelinde Medline network listesi dahilinde 32 parametre kapsamında bulunan acil durumlardan herhangi birinin gerçekleşmesi halinde, hastalar Medline doktorlu kara ambulansı hizmetinden ücretsiz faydalanabiliyor. Ayrıca hastalar beklenmedik sağlık sorunları için Medline doktorlarına günün her saati istedikleri soruları yönelterek telefon ile tıbbi danışmanlık hizmetinden yararlanabilecekler.
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.