Dentiss Logo

20. EBDO Kongresi Aydın’da

Ege Bölgesi Dişhekimliği Odaları (EBDO), 20. EBDO Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi’nde üç farklı salonda, üç gün boyunca bilimsel sunumlar gerçekleştirecek.
11.10.2013       15.58.51
Bu yıl 20’ncisi yapılacak kongre, 8-10 Kasım günlerinde İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Bilimsel oturumların yanı sıra mesleki becerilerin artırılması amacıyla çeşitli kurslar da yapılacak.

Ele alınacak konulardan bazıları şunlar olacak: pulpa adeziv ilişkileri, biyomateryaller ve kullanım yerleri, sabit restorasyonlarda simantasyon teknikleri ve yeni jenerasyon simanların klinik, dental mikroskop kullanımı, geriatrik diş hekimliği, kemik transfer seti ile greftleme, hasta başında anında, kalıcı bireysel abutment yapımı, diş hekimliğinde estetik bölgede indirekt restorasyonlar, sinüs lifting yöntemleri ve komplikasyonlar, minimal invaziv yaklaşımla porselen lamina uygulamaları, ultrasoniklerin diş hekimliğinde kullanım alanları, CAD-CAM teknolojisiyle implant üstü estetik, vertikal kırıklarda adeziv rezin siman kullanımı, Ni-Ti döner aletler kök kanallarının şekillendirilmesi, apeks bulucular.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.