Dentiss Logo

Estetik Diş Hekimliğinde “Geleceğe Dönüş”

Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Federasyonu (IFED) 13. Dünya Kongresi’ni, Türk Estetik Diş Hekimliği Akademisi (EDAD) ev sahipliğinde 25-27 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenleyecek.
08.04.2024       10.46.04

Dünyanın dört bir yanından dünyaca ünlü konuşmacıların yer alacağı 13. Dünya Estetik Diş Hekimliği Kongresi, son yıllarda klinisyenlerin başlattığı girişimlerden bugün altın standart olarak kabul edilen noktaya doğru gelişini, mevcut durumu ve öngörülebilir geleceğe bakmayı vaat ediyor.

25-27 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek kongre, saygın konuşmacıları katılımcılar ile buluşturacak. Üç gün sürecek olan ve “Geleceğe Dönüş” temasıyla düzenlenecek kongrede, Gil Alcoforado, Riccardo Ammannato, Odet Bahat, Luiz Narciso Baratieri, Ian Buckle, Vincent Celenza, Zafer C. Cehreli, Koray Feran, Magda Mensi, Diego Lops, Robert Oretti, Stavros Pelekanos, Jose Manuel Reuss ve Finlay Sutton gibi değerli uzmanlar, sunumlar yapacak.

Modern İstanbul'un harikalarını öne çıkaracak etkinlikte, 26 Nisan akşamı yapılacak gala gecesi ise katılımcılara keyifli bir buluşma fırsatı verecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.