Dentiss Logo

ADO, Bakanlık’tan destek istedi

Ankara Dişhekimleri Odası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Ağız ve Diş Sağlığı Koordinatörü diş hekimi Gülben Ceren’in de katılımıyla 19 Temmuz’da gerçekleştirilen ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Ertuğrul Eğin ile yapılan görüşmede, Gazi Üniversitesi Ek Hizmet Birimi’ne destek istendi.
24.07.2012       12.31.35
Ankara Dişhekimleri Odası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Ağız ve Diş Sağlığı Koordinatörü diş hekimi Gülben Ceren’in de katılımıyla 19 Temmuz’da gerçekleştirilen ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Ertuğrul Eğin ile yapılan görüşmede, Gazi Üniversitesi Ek Hizmet Birimi’ne destek istendi. Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve Yenimahalle Belediye Başkanlığı'nın yaptıkları protokol ile açılan Ek Hizmet Birimi ile ilgili olarak görüş paylaşımında bulunulan ziyaretin ardından ADO tarafından yapılan açıklamada görüşmenin olumlu geçtiği ve Ek Hizmet Birimi hakkındaki mücadelelerinin devam edeceği bildirildi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.